Modele tapet 2019 - rafinament si sobrietate

modele tapet 2019, amenajari interioare 2019, trend design interior, tapetari, persoane care monteaza tapet, montaj tapet 2019, manopera tapet 2019, cele mai frumoase modele tapet, tapet de lux, modele tapet de lux, tapet matase 2019

Modele tapet 2019
Tendintele sunt in continua schimbare, insa tapetul ramane in preferintele designerilor, ale specialistilor in amenajari si ale proprietarilor de locuinte si in anul 2019. Deja au aparut diferite colectii si modele, iar principalele atu-uri ale tapetului pentru anul viitor sunt rafinamentul si eleganta. Se mizeaza pe patternuri florale, modele grafice, geometrice, modele cu teme inspirate din natura, modele cu diferite efecte 3D, iar pentru cei mai indrazneti, designerii propun un decor animal print.

1. Tapetul cu motive florale
Tapetul cu motive florale este in trend in 2019. Exista o gama foarte variata de modele florale, cu imprimeuri mari sau mici, disponibile pentru orice stil de amenajare si orice camera. Pentru o camera de dimensiuni mici, se recomanda folosirea unui imprimeu cu un imprimeu discret, care sa nu incarce camera. Modelel de fototapet floral pot crea un efect extrem de realistic. Tapetul cu imprimeu floral poate aduce o nota moderna in camera in care va fi folosit. In functie de model, acesta poate exprima veselie, sobrietate, eleganta, rafinament.





2. Tapetul cu motive geometrice
Modelele de tapet geometrice sunt excelente pentru un design in stil modern. Sunt potrivite pentru spatii mici, cum ar fi baia sau holul, dar merg la fel de bine in orice incapere. Scapa de plictiseala si monotonie, adauga un aer sofisticat cu un tapet modern.



3. Tapetul animal print
Pentru un plus de personalitate si opulenta, tapetul animal print este alegerea perfecta pentru cei care adora printurile de acest gen. In plus, printurile vor fi mereu in voga. V-ati gandit cum sa le integrati in decorul casei? Iata cateva idei.







4. Tapet imitatie materiale naturale
Aducerea sarmului si a frumusetii naturii in interiorul casei a reprezentat intotdeauna o provocare, insa acum este mult mai usor sa facem acest lucru datorita noilor trenduri si elemente decorative. Modelele de tapet care imita lemnul, piatra, caramida, se gasesc foarte usor si reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru decorarea peretilor.






5. Modele cu efect 3D
Tapetul 3D este in tendinte. Se poarta tapetul in tonuri neutre, precum bej, gri. Cu care creeaza un efect spectaculos,  tapetul 3D va aduce personalitate si originalitate spatiului interior.

Citeste si Zugravit casa 2019. Culori si stiluri.




Echipa specialisti - montaj tapet
Va doriti o amenajare versatila cu tapet?
Montajul se poate realiza intr-o singura zi, in functie de cantitate, de catre echipa noastra de specialisti in domeniu. Oferim servicii profesionale montaj tapet vinil, fototapet, tapet lavabil, tapet cu insertii metalice, tapet matase, catifea.Lucram numai cu personal specializat, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0729.649.930. Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra.
Consultati si Lista de preturi.

Citeste si Amenajari Interioare 2019. Trenduri design interior. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala