Montaj tapet in dormitor

modele tapet, montaj tapet dormitor, montaj tapet 2019, servicii profesionale montaj tapet, manopera tapet, tapet pictat manual

Montaj tapet in dormitor

Modele tapet
Tapetul reprezinta una dintre cele mai folosite elemente decorative pentru personalizarea dormitorului, fie ca alegeti modele cu pattern incarcat sau simplu, cu modele florale, damascuri, cu dungi, etc. Colectia impresionanta de modele inedite de tapet ne ajuta sa alegem un model pe placul nostru. Indiferent de modelul ales, tapetul nu va trece neobservat. Este un element decorativ cu impact puternic, avand capacitatea de a schimba complet incaperea in care este montat.

Iata cateva modele de tapet care speram sa va placa si sa va inspire in amenajari. Pe care il preferati?

1. Tapet floral in nuante pastel
Pentru un dormitor feminim, puteti alege un model de tapet floral in nuante pastel. Culorile pastel sunt foarte placute ochiului, relaxante, potrivite pentru un somn odihnitor.




2. Tapet cu model tropical
Acest model de tapet sugereaza ideea de natura, vacanta, relaxare. Tocmai potrivit pentru dormitor, parca aceasta este imaginea cu care vrem sa ne trezim dimineata.




 3. O camera eleganta decorata cu tapet colorat
Un model de tapet colorat pentru o camera eleganta. 



4. Mix-uri de culori si patternuri
Dormitorul din imagine ne arata cat de importanta este creativitatea in amenajari. Tapetul ales se combina perfect cu restul elementelor decorative si culorile sunt foarte bine alese.



 
 5. Tapet cu motive florale
Acest model de tapet combina foarte bine motivele florale cu culorile neutre.


 6. Tapet in culoarea lavandei
Tapet cu model in culoarea lavandei - pentru o atmosfera linistitoare, relaxanta.


7. Tapet in culori vibrante
Se poate obtine un efect impresionant cu ajutorul unui tapet cu desene indraznete in culori vibrante.
O alegere inspirata, dupa parerea noastra.



 8. Tapetul cu dungi verticale
Tapetul cu dungi este unul dintre cele mai folosite modele de tapet. Efectul este spectaculos, iar camera pare mai inalta.



 9 Tapet cu reflexii metalice
 Un tapet cu fine reflexii metalice si culori placute, pentru un dormitor modern matrimonial.



10. Tapet in stil boem
Un tapet intr-un stil aparte, destinat persoanelor nostalgice si mintilor visatoare. Este un stil foarte potrivit pentru dormitoare.




 11. Tapet in stil traditional
Ne plac traditiile si decorurile traditionale nu se vor demoda niciodata, asa ca ce parere aveti de un tapet in stil traditional romanesc?



12. Tapet damasc
Tapetul cu damasc este unul dintre cele mai indragite modele de tapet. Adauga un plus de eleganta si rafinament incaperilor.


13. Tapet cu fundal maro
Un tapet clasic, dar in acelasi timp sofisticat datorita tematicii cu pasari, pentru un dormitor clasic si elegant.

14. Tapet pictat manual
Un tapet pictat manual este o adevarata opera de arta. Aceste tipuri de tapet nu sunt tocmai ieftine, implica multa munca si migala. Dar efectul este absolut spectaculos, iar dormitorul va deveni unic.



Echipa montaj tapet
Va ganditi sa schimbati amenjaarea locuintei, dar fara prea mult deranj? Acum acest lucru este posibil, simplu, rapid, fara prea mult deranj. Montajul se poate realiza intr-o singura zi, de catre echipa noastra de specialisti in domeniu.
Lucram numai cu personal specializat, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon  0729.649.930. Preturile noastre sunt extrem de avantajoase.
Specialistii nostri va vor oferi toate detaliile si va pot sfatui in privinta alegerii materialelor, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra.

Citeste si Manopera tapet

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala