Cat costa tapetul ?

amenajari cu tapet, aplicare tapet, cat costa tapetul, cat costa sa montez tapet, costuri tapet 2019, pret manopera tapet, pret montaj tapet, pus tapet, tapet 2019,

Una dintre intrebarile des intalnite atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei cu tapet este cea legata de costuri.
Costul tapetului depinde foarte mult de tipul de tapet folosit.

Cat costa tapetul ?

Tipuri de tapet :

- tapetul din vinil - tapet pe suport de hartie, cu un strat superior imprimat din spuma vinilica.

Avantajele tapetului din vinil
Tapetul din vinil este cel mai des folosit, in primul rand datorita costurilor foarte accesibile atat in privinta materialului, cat si a montajului. Putem afirma ca tapetul din vinil este chiar mai ieftin decat vopseaua lavabila.
Tapetul din vinil are numeroase avantaje, se gaseste intr-o gama foarte variata de modele si culori, este rezistent in timp, se intretine foarte usor (poate fi sters cu o carpa umeda). Lasa peretele sa respire, nu exista riscul aparitiei mucegaiului pe pereti.
Dezavantaje  : In situația in care acesta se instaleaza gresit, nu se poate desprinde pentru reasezare, intrucat exista riscul sa se rupa. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa apelati la ajutor specializat pentru aplicarea lui.

- tapetul din fibra de sticla - durabil, poate fi curatat usor. Principalul dezavantaj este legat de costurile foarte mari.

Citeste si Manopera tapet

- tapetul lichid din matase naturala - ultima tendinta in amenajarea interiorului, un finisaj decorativ inedit pentru pereti si tavane.
Acest finisaj de lux este unic datorita posibilitatii de a-l repara pe suprafete mici fara a avea diferente de nuanta.
Este 100% ecologic, compus numai din materiale naturale (fibre din matase, minerale decorative si adeziv pe baza de celuloza), este inodor si antialergic, foarte durabil (rezista minim 10-15 ani), antistatic (presupune efort 0 pentru curatare si spalare).
Tapetul lichid este disponibil într-o varietate mare de texturi si culori vibrante, placute ochiului, pentru cele mai diferite gusturi in ceea ce priveste decorarea interiorului.
Tapetul din matase se utilizeaza pentru decorarea interioarelor în locuinte, hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusetare, sali de conferinta, showroom-uri, birouri, etc.
Ca si dezavantaj, putem specifica pretul de achizitie. Avand in vedere faptul ca tapetul dispune de o viata indelungata, putem spune ca merita investitia.

De ce merita sa optati pentru tapet de perete?
- daca ati ales amenajarea interioara cu tapet, atunci ati ales o amenajare realizata fara prea mult deranj. Intr-o singura zi puteti imbunatati calitatea amenajarii. Veti scapa de infolierea obiectelor, de povara stergerii pardoselilor  pline de var sau vopsea, veti evita praful si mizeria ;
- puteti utiliza camera imediat dupa montare, nu este necesar sa asteptati sa se usuce peretii, veti scapa de mirosul neplacut al vopselei lavabile ;
- tapetul ofera finisaje perfecte, acopera perfect imperfectiunile peretilor ;
- este usor de intretinut ;
- colectie de modele, detalii unice si spectaculoase, care nu poti fi obtinute cu vopsea lavabila.

Pret montaj tapet
Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta la nr telefon 0729.649.930.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra.










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala