Pret lipit tapet

amenajari cu tapet, cat se ia de pus tapet, echipa tapet bucuresti, lipit tapet, manopera tapet, montaj tapet, montaj tapet 2019, montaj tapet Bucuresti, mp de pus tapet, pret pus tapet, pus tapet

Pret lipit tapet

Alegeti tapet pentru o amenajare inedita
Sunteti in cautarea unor idei de amenajare, dar fara prea mult deranj? O idee inedita si originala o reprezinta decorarea cu tapet - mai ales cand peretii sunt monotoni si nu exprima mai nimic.
Daca doriti sa redati stil si personalitate unei incaperi, lipirea unui tapet pe pereti reprezinta alegerea ideala.
Exista o gama foarte variata de tipuri, modele, culori de tapet, potrivite pentru orice stil. Poate fi folosit in orice camera. Exista tapet lavabil, care poate fi folosit chiar si in bucatarie sau baie.
Tapetul reprezinta o alegere potrivita atat din punct de vedere estetic, cat si practic, datorita numeroaselor sale avantaje. Este usor de intretinut si durabil (rezista in jur de 15 - 20 ani daca este intretinut si montat corect), ascunde micile imperfectiuni ale peretilor, iar datorita gamei variate de culori si modele, este practic imposibil sa nu gasiti modelul potrivit cerintelor dumneavoastra. Modele simple, clasice, moderne, cu buline, cu damascuri, modele florale, modele cu dungi, sau modele de fototapet cu peisaje din natura, floristice sau urbane sunt doar cateva exemple.
Cu putina imaginatie si creativitate puteti decorati intr-un mod spectaculos, iar cu siguranta rezultatul va fi pe masura asteptarilor. Pe piata gasiti sute de modele, care mai de care mai frumoase si mai interesante.
Modul in care decorati peretii se va reflecta asupra ambiantei intregii locuinte.

Citeste si Manopera tapet

Creati o zona de interes cu ajutorul tapetului 
Doriti sa evidentiati o anumita zona? Puteti alege un tapet indraznet, cu ajutorul caruia sa puneti in evidenta o zona din living sau dormitor. Peretele din spatele patului sau  canapelei sau zona de luat masa poate fi decorat cu tapet.

Tipuri de tapet 
- tapetul din vinil - cel mai des intalnit tip de tapet, prezinta o serie de avantaje, este estetic si se gaseste intr-o varietate de modele si culori. Se gaseste la un pret foarte avantajos. Este rezistent la umiditate, se curata usor cu o carpa umeda.
- tapetul din hartie - este cel mai ieftin, se gaseste intr-o varietate de modele si culori. Se sterge cu o carpa umeda. 
- tapet textil – lasa peretele sa respire, are un apect luxos si ofera o acustica buna a camerei. Se recomanda in spatii ample, cu pereti inalti.
- tapet din matase – cel mai scump tip de tapet, este mai greu de intretinut, dar cu un aspect elegant si o buna rezistenta in timp. E recomandat sa fie ales de un designer de interior.
- tapetul din fibre naturale (lemn, rafie, pluta, panza de sac) – are un aspect placut, lasa peretele sa respire, dar necesita o ingrijire speciala si se degradeaza in conditii de umiditate.

Echipa montaj tapet - lipit tapet 
Montajul se poate realiza intr-o singura zi, in functie de cantitate, de catre echipa noastra de specialisti in domeniu.
Lucram numai cu personal specializat, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.348.353.

Pret lipit tapet mp
Consultati Oferta de pret

 Modele tapet 2018  
Mai jos va prezentam cateva modele de tapet, ca sursa de inspiratie. Asteptam parerea dumneavoastra.








Citeste si Montaj tapet

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala