Montaj tapet

echipa montaj tapet, manopera tapet, montaj fototapet, montaj fototapet 2019, montaj fototapet Bucuresti, montaj tapet, montaj tapet 2019, montaj tapet Bucuresti, pret montaj tapet, servicii montaj tapet, pret mp montaj tapet, montatori tapet


Montaj tapet si fototapet
Echipa noastra de specialisti ofera servicii profesionale de montaj tapet, fototapet, tapet 3D, tapet matase naturala, etc. Detalii la numarul de telefon 0729.649.930. Preturi incepand de la 12 lei/mp.
Montaj tapet vinil 12-15 lei/mp.
Montaj fototapet - 20 lei/mp.
Va vom oferi toate detaliile si va putem sfatui in privinta intretinerii tapetului. Lucram la un nivel inalt de calitate, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Despre tapet si fototapet
Tapetul reprezinta intotdeauna o optiune originala si inedita de a amenaja o incapere, fiind din ce in ce mai utilizat in locuinte. Tapetul este o alegere potrivita pentru cei care isi doresc sa faca o schimbare in locuinta, fara prea mult deranj. In ultima perioada tapetul a revenit in tendinte si ne bucura acest fapt, in conditiile in care despre tapet se poate spune ca este cel care imprima unicitate unui interior.
Un tapet montat intr-o incapere va schimba complet design-ul interior si va crea o atmosfera deosebita. Modelele sale sunt variate, iar acestea sunt imposibil de reprodus folosind alte tehnici de amenajare, precum zugravirea cu lavabila, spre exemplu.
Chiar daca a fost catalogat drept reprezentantul decorurilor clasice, tapetul continua sa uimeasca prin modele in combinatii inedite, nuante si imprimeuri care se potrivesc pentru orice tip de amenajare, indiferent daca vorbim despre stilul clasic, rustic, vintage, contemporan.
Tapetul este elementul de decor elegant, dinamic si rafinat pentru oricare din peretii casei. Este potrivit pentru dormitor, living, pentru hol, chiar si pentru baie si bucatarie.

De ce sa folosim tapetul? Avantaje tapet
atunci cand alegeti sa acoperiti peretii unei camere cu tapet, veti evita tot praful, mizeria si  vopseaua care stropeste podelele si geamurile ;
- nu este nevoie sa asteptati sa se usuce peretii, va puteti bucura imediat de locuinta proaspat decorata;
- finisaj perfect al locuintei - acopera perfect micile defecte ale peretilor ;
- gama foarte variata de modele si culori ;
- in functie de tipul de tapet ales, acesta poate fi mult mai ieftin decat zugravelile lavabile ;
- durata montajului - intr-o singura zi puteti imbunatati calitatea amenajarii dumneavoastra, alegand un element de decor inedit, cum este tapetul.
- are o capacitate uimitoare de transformare a spatiului ;
- peretii locuintei tale vor arata ireprosabil, fara diferente de culoare, textura sau pete inestetice.
 - tapetul permite realizarea unor decoruri spectaculoase, imposibil de realizat cu ajutorul vopselei lavabile ;
- durata lungă de viață (15-20 ani), fara a i se altera aspectul sau culoarea, in conditiile unei intretineri realizate in mod corect.
- tapetul nu se umfla, nu putrezeste, nu mucegaieste, ajuta la termo si fonoizolare, este rezistent la loviri/foc/lumina puternica si anumite modele sunt greu inflamabile ;
- frumusetea tapetului consta in faptul ca se adapteaza oricarui interior
- peretii locuintei tale vor arata ireprosabil, fara diferente de culoare, textura sau pete inestetice.

Crearea unei zone de interes cu ajutorul tapetului
 
Puteti crea o zona de interes, aplicand tapet pe un singur perete. Ceilalti pereti pot fi simpli, in culori neutre.
Tapetul are avantajul ca poate corecta vizual incaperea, facand-o sa para mai luminoasa. Alegeti un fototapet peisagistic pentru a crea iluzia unui spatiu mai mare.
Puteti aduce un colt de natura in locuinta dumneavoastra.

Intretinerea tapetului :
Tapetul se intretine usor , tapetul din vinil se poate sterge cu o carpa sau perie moale . Are o durata lunga de viata (15 - 20 ani) , fara a i se modifica aspectul sau culoarea.

Modele de tapet si fototapet
Exista o gama foarte variata de modele de tapet potrivita pentru orice stil, noi am ales cateva care ne-au incantat cel mai mult.
















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala