Zugravit casa 2019 - culori si stiluri


Zugravit casa 2019
preturi zugravit 2019, casa, zugravit casa, pret zugravit, pret zugravit 2019, zugravit casa 2019, amenajare casa, zugravi Bucuresti, renovare casa, manopera zugravit



 Cred ca nu mai este un secret pentru nimeni impactul pe care il poate avea culorile asupra interiorului locuintei si mai ales asupra starii noastre de spirit. Se stie ca anumite culori ne pot irita, in timp ce altele ne relaxeaza si ne ofera buna dispozitie. Pe de alta parte, o simpla zugravire a locuintei ii poate schimba complet aspectul, ii ofera o tenta fresh, de prospetime si igienizare.
Fie ca ne dorim o igienizare, fie dorim sa schimbam ceva in aspectul interiorului, sau amandoua aspecte, zugravirea casei reprezinta intotdeauna o optiune potrivita.
Daca va place sa tineti cont de tendinte, va prezentam cateva culori care sunt in trend. Recomandarile expertilor va vor inspira in alegerea culorii potrivite.

Citeste si Firma zugravit Bucuresti 



1. Verde pastel


Pentru o baie relaxanta, verde pastel este una dintre cele mai potrivite culori. Este o culoare usor de asortat, moderna si linistitoare, care reda luminozitate oricarei incaperi. Sparge monotonia, optand pentru o culoare usor de privit si asortat, potrivita si pentru alte incaperi, precum living, dormitor, hol.

Citeste si Cat costa sa zugravesti casa?

2. Violet - culoarea anului 2018 a fost ultra violetul, culoare care ramane in trend. Culoarea violet exprima eleganta si rafinament, atata timp cat este ales potrivit si cu masura. De asemenea, mai exprima creativitate si inteligenta.



3. Purpuriu
O culoare radianta, vibranta, plina de energie, indrazneata, care se poate combina cu alb. Este potrivita pentru spatii mari si luminoase.




4. Albastru oceanic
Pentru cei care iubesc marea, dar nu numai, zugravirea in nuanta albastru oceanic reprezinta o alegere potrivita. Va puteti relaxa si simti ca in vacanta, alegand o nuanta linistitoare si relaxanta. In ciuda faptului ca este o culoare rece, ofera o atmosfera de calm si liniste unei incaperi.


  Citeste si Culori zugravit 2019

5. Turcoaz inchis
O culoare de-a dreptul speciala este "deep turquoise", un turcoaz inchis, potrivit pentru sezoanele reci. Este o alegere indrazneata, pretentioasa, iar interioarele zugravite in aceasta nuanta sunt ceva mai exclusiviste. Exprima delicatete, mister, nostalgie si este o culoare potrivita pentru a scoate din anonimat si monotonie orice incapere.


Echipa zugravi - Bucuresti si Ilfov
Echipa noastra de zugravi profesionisti iti poate veni in ajutor, te poate ajuta in privinta manoperei si te poate sfatui in privinta alegerii materialelor care pot imbunatati calitatea amenajarii. Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Garantam calitatea serviciilor oferite. Avem numai specialisti calificati in domeniu. Specialistii va pot recomanda materiale de calitate, va pot oferi o multime de sfaturi practice cu privire la imbunatatirea si mentinerea calitatii lucrarilor. Chiar daca materialele sunt de calitate, acestea nu pot suplini executia unui expert in domeniu, iar totul poate duce la pierdere de timp si de bani. Lucrati numai cu specialisti, acestia vor respecta procedurile necesare pentru executia corecta a oricarei lucrari. Pentru detalii si programari zugravit,  0729.649.930.

Citeste si Amenajari Case

Acceseaza Lista de Preturi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala