Cat costa sa zugravesti casa?

casa zugravit, cat costa sa zugravesti case 2019, echipa zugravi, echipa zugravi bucuresti, pret zugravit casa 2019, zugravit casa, pret zugravit casa, echipa zugravi, cat costa casa de zugravit

Cat costa sa zugravesti casa?
Vrei sa fii in ton cu noile tendinte, sa schimbi culoarea peretilor, sau pur si simplu sa ii improspatezi?
Sau poate vrei sa scapi de varul vechi de pe pereti si sa folosesti finisaje mai noi, precum vopseaua lavabila?

Echipa zugravi - Bucuresti si Ilfov
Echipa noastra de zugravi profesionisti iti poate veni in ajutor, te poate ajuta in privinta manoperei si te poate sfatui in privinta alegerii materialelor care pot imbunatati calitatea amenajarii. Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Garantam calitatea serviciilor oferite. Avem numai specialisti calificati in domeniu. Specialistii va pot recomanda materiale de calitate, va pot oferi o multime de sfaturi practice cu privire la imbunatatirea si mentinerea calitatii lucrarilor. Chiar daca materialele sunt de calitate, acestea nu pot suplini executia unui expert in domeniu, iar totul poate duce la pierdere de timp si de bani. Lucrati numai cu specialisti, acestia vor respecta procedurile necesare pentru executia corecta a oricarei lucrari. Pentru detalii si programari zugravit, 0720.348.353.

Sfaturi utile pentru zugravirea casei 
Pentru inceput, va puteti focusa pe alegerea culorii potrivite pentru peretii casei.
Variantele sunt nenumarate, de la culori pale la nuante intense, de la culori reci la tonuri calde, de la nuante luminoase la vopsele intunecate si sobre. Alege culorile care te inspira si iti plac si exclude culorile care nu te incanta.

Rolul culorilor in design interior
S-a demonstrat ca rolul culorilor in amenajari este foarte important, deoarece ne influenteaza starea de spirit, apetitul si energia. Sunt culori care ne relaxeaza sau, dimpotriva culori care ne fac mai irascibili. Tocmai de aceea, trebuie sa le alegem cu grija in functie de spatiul in care le vom folosi.
Culorile deschise confera luminozitate incaperilor si le pot face sa para mai spatioase si mai aerisit, in timp ce culorile inchise fie pentru a crea senzatia unui spatiu intim, fie pentru a accentua anumite elemente arhitecturale. Culorile foarte luminoase pot fi o alegere gresita, in cazul unor incaperi inundate de lumina naturala.
Mai multe despre alegerea culorilor in designul interior voi scrie intr-un articol urmator.

Zugravirea casei - etape 
Dupa ce vom proteja mobilierul si dusumeaua cu folie din plastic, vom trece la urmatoarele etape:

- 1. decopertarea peretilor  - var, huma sau lavabil - peretii vor fi curatati de vopseaua veche ;
- 2. gletuirea peretilor - se aplica gletul grosier in 2 straturi si gletul de finisaj - 1 strat ;
- 3. slefuirea peretilor - dupa ce se usuca peretii, se vor slefui cu smirghelul.
- 4. amorsa - aplicarea amorsei, al carei rol este sa uniformizeze capacitatea de absorbtie a peretelui ;
- 5. aplicarea vopselei lavabile - dupa ce peretii sunt uscati, se aplica vopseaua lavabila in 2 straturi.
Printre principalele avantaje ale vopselei lavabile, se numara: rezistenta in timp, costuri avantajoase, se poate spala si curata usor. Vopseaua superlavabila poate fi folosita in orice incapere, chiar si in cele cu umiditate ridicata.

Cam acestea ar fi, in mare parte, etapele zugravirii. Bineinteles ca locuinta se poate personaliza in functie de preferinte. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti ce v-ati dori sa schimbati, iar noi venim cu sfaturi si idei care pot imbunati calitatea amenajarii.


Pret zugravit casa
Costurile depind de suprafata casei, de etapele care trebuie parcurse, etc. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720.348.353. Pentru o oferta/mp, consultati Lista de preturi.  







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala