Culori zugravit 2019

Culori zugravit 2019, echipa zugravit, zugravit 2019, zugravi, zugravit sufragerie, zugravi Bucuresti, zugravit living, in ce culori zugravim, zugravit casa, manopera zugravit, meseriasi zugravit, zugraveli 2019, zugravit apartament 2019, preturi zugravit 2019


Pentru un aer proaspat, pentru o atmosfera fresh si un plus de stil, schimbarea culorilor peretilor este obligatorie, mai ales ca se intample sa se murdareasca si sa se decoloreze in timp.
Daca alegeti sa zugraviti peretii, deja puteti considera ca ati realizat o mare schimbare a locuintei. O casa proaspat zugravita va arata cu totul diferit si te vei simti ca si cand te-ai mutat in casa noua. Culorile pe care le vei alege pentru zugravirea peretilor pot avea un impact major, atat in ceea ce priveste aspectul locuintei, cat si asupra starii tale de spirit.

Am pregatit in acest sens cateva livinguri moderne zugravite in cele mai potrivite culori, recomandate de designerii de interior. Tu in ce culoare iti zugravesti camera?


Citeste si   Zugravit casa 2019 - culori si stiluri

1. Albastru oceanic - vopseaua satinata da senzatia unor spatii luminoase. Este o culoare potrivita pentru living-urile mari, spatioase. Combinatia roz-albastru este foarte potrivita.



2. Potrivit designerilor, rosul este o culoare puternica, vibranta, care creeaza un aer sofisticat si un design impresionant. Este o culoare cu impact puternic, dar folosita in combinatie cu culori neutre, aduce un plus de rafinament si stil.



3. Galben - o culoare calda, care va reda o atmosfera placuta in living. Galbenul se potriveste perfect cu accentele de albastru, ocru, corai.



4. Roz - in mod sigur, pentru un decor feminin si romantic si un stil shabby chic. Se potriveste cu  diverse elemente, decoruri si piese de mobilier florale.


5. Un gri sofisticat - o culoare eleganta, pentru un decor rafinat, cu stil.


6. Pal lila - este o culoare aproape neutra, foarte placuta ochiului, poate fi folosita in combinatie cu diverse elemente decorative colorate.


7. Verde pastel - potrivit parerilor unor experti, culorile in care zugravim peretii nu trebuie sa fie neutre, dar nici prea vibrante. Asadar, un verde pastel este o culoare preferata a designerilor de interior, dar si a multor persoane, o culoare destul de intalnita de in locuinte.
O culoare relaxanta si foarte placuta ochiului.


8. Pentru ca peretii nu trebuie sa fie banali si monotoni, dar si pentru ca fiecare camera trebuie sa exprime ceva, violetul este o culoare captivanta, rafinata, eleganta, care poate fi folosita in camere mari, luminoase.


Citeste si Cat costa sa zugravesti casa?

Echipa zugravi - Bucuresti si Ilfov
Echipa noastra de zugravi profesionisti iti poate veni in ajutor, te poate ajuta in privinta manoperei si te poate sfatui in privinta alegerii materialelor care pot imbunatati calitatea amenajarii. Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Garantam calitatea serviciilor oferite. Specialistii nostri va pot recomanda materiale de calitate, va pot oferi o multime de sfaturi practice cu privire la imbunatatirea si mentinerea calitatii lucrarilor. Chiar daca materialele sunt de calitate, acestea nu pot suplini executia unui expert in domeniu, iar totul poate duce la pierdere de timp si de bani. Lucrati numai cu specialisti, acestia vor respecta procedurile necesare pentru executia corecta a oricarei lucrari. Pentru detalii si programari zugravit,  0729.649.930.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala