Finisaje casa

finisare casa, finisaje casa 2019, finisarea casei, finisaje interioare, finisaje interioare 2019, amenajari interioare 2019, finisat casa, zugravit casa, casa la rosu, casa la cheie, amenajare casa, manopera casa, finisaje interioare casa, finisaje exterioare casa

Finisare casa
Dupa finalizarea casei la rosu, vom trece la etapa "la cheie", adica vom demara inceperea lucrarilor de finisaje interioare, instalatii sanitare, electrice si termice.
Aceasta pare a fi cea mai dificila etapa, deoarece necesita multa migala si o calitate la cele mai inalte standarde a manoperei, din acest motiv este important sa alegeti echipa de specialisti potrivita, dar si materiale de calitate.
Etapele de finisare a casei includ instalatia electrica, instalatia sanitara, instalatia termica, finisarea peretilor interiori si exteriori, finisarea tavanulelor si podelelor. 
Toate aceste etape trebuie realizate cu maxima precizie, cu atentie la detalii si calitate la inalte standarde, tocmai de aceea este foarte important sa alegeti o echipa cu experienta.
Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie, gata sa faca fata celor mai exeigente cerinte.
Mai jos o sa va detaliem pasii ce trebuie sa-i urmati pentru executia finisajelor interioare, corect si fara a afecta celelalte tipuri de finisaje deja executate.
Asadar daca sunteti in situatia in care aveti constructia la rosu executata, putem trece la executarea finisajelor interioare si exterioare.
Casa la rosu inseamna ca structura de rezistenta, adica stalpii, placile din beton armat, acoperisul si zidaria peretilor de compartimentare sunt deja executate.
Dupa realizarea instalatiilor casei, vom trece la realizarea sapelor de nivel, tencuirea peretilor, finisarea cu glet grosier in 2 straturi. Ipsosurile (gleturile, tencuielile, chiturile pe baza de ipsos) se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea suprafetelor din interior. Dupa uscare, se va aplica un strat de glet de finisaj. Se lasa sa se usuca, se slefuiesc peretii, se va aplica un strat de amorsa. Dupa uscare, se vor zugravi peretii cu vopsea lavabila (2 straturi). Se poate opta si pentru placarea peretilor si tavanelor cu gips-carton, realizarea de pereti despartitori. Placarea se poate face pe structura metalica sau prin lipire.
Finisarea podelelor trebuie sa porneasca de la ideea ca este nevoie de materiale durabile, care sa reziste greutatilor sprijinite (de la mobila, la paturi, mese, scaune ).
- de regula, in bucatarie si baie se opteaza pentru gresie sau marmura ;
- in dormitor si living - parchet (laminat, masiv, stratificat). Parchetul laminat este unul dintre cele mai ieftine si utilizate tipuri de parchet. Parchetul masiv rezista foarte bine in timp si este mult mai elegant.
                              - linoleum, mocheta.

Pentru finisarea peretilor, puteti opta si pentru alte metode, in detrimentul unei simple vopsele lavabile. Exista diferite tipuri de vopsea, stucco sau tapet (vinil, matase, fibra de sticla,etc).

Manopera finisare casa
Stim ca tendintele interioare in amenajari sunt in continua schimbare, din acest motiv specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti, cu idei si cunostinte vaste in domeniu. Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii si amenajari interioare. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri. Specialistii nostri va vor oferi toate detaliile si va pot sfatui in privinta alegerii materialelor, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Pentru o oferta de pret, ne puteti suna la numarul de telefon  0729.649.930.

Consultati si Oferta de pret

Oferim o gama foarte variata de servicii finisaje interioare :

- decopertari pereti, gresie, faianta, mocheta, linoleum, mozaic;

- lucrari de compartimentari si placari ale peretilor cu gips-carton;

- placarea peretilor si a tavanelor cu gips-carton pe structura metalica;

- executie tavane false, tavane casetate;

- executie masti, scafe gips-carton;

- placari cu gresie, faianta, marmura, mozaic, piatra decorativa sau naturala;

- tencuieli clasice, tencuieli decorative interior;

- reparatii, gleturi, zugraveli vopsea lavabila, finisare pereti;

- glafuri usi si ferestre;

- aplicare tapet, fototapet, tapet personalizat, tapet 3D;

- demontat/montat parchet laminat, masiv, stratificat, montat mocheta;

- montat lambriu;

- demontat/ montat usi interior;

- sape de nivel, sape autonivelante;

- hidroizolatii.

Mai jos va prezentam o serie de idei de amenajare casa/finisaje.











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Modele gresie si faianta in stil marocan

Preturi amenajari interioare 2019