Pret manopera rigips

  
 gips carton, manopera rigips, montaj gips-carton, montaj rigips, pret montaj rigips 2019, pret rigips, rigips, pret manopera rigips 2019, montatori rigips, pret mp montaj rigips, pret placare rigips, pret placare pereti despartitori rigips, pret placare rigips pe tavan, pret placare rigips 2018, rigipsari

Pret manopera rigips
Detalii la telefon 0729.649.930.

Pret montaj rigips, placare cu rigips

Placarea cu rigips sau gips-carton este din ce in ce mai intalnita in amenajari interioare. Este un material modern, care poate reprezenta solutia ideala pentru transformari in casa, intr-un mod usor si ieftin. Placile de gips-carton mascheaza ceea ce nu se doreste sa fie la vedere . Rigipsul poate fi montat atat pe pereti, cat si pe tavane, se pot realiza diferite forme, scafe, masti, rafturi arcade, grinzi false. Rigipsul poate fi folosit intr-un mod estetic, dar si util, practic.

„Tencuiala uscata”, asa cum mai este denumit, rigipsul acopera perfect denivelarile peretilor, asigurand un finisaj perfect.

Placile din rigips se pot aplica pe structura metalica sau prin lipire, in cazul in care peretii si tavanele nu prezinta denivelari.
Pentru a delimita doua zone ale casei, se pot realiza pereti despartitori din rigips; acestia au proprietatea de a izola termic si fonic daca in interiorul lor se folosesc materiale izolatoare, precum vata de sticla sau minerala.

Avantajele gips - cartonului :  
- unul dintre  cele mai importante avantaje ale gips-cartonului este faptul ca vorbim despre un material ecologic pur, nu contine si nu degaja substante toxice ;
- placile din rigips au un grad de rezistenta ridicat in caz de incendii ;
- se monteaza mai usor comparativ cu un perete din zidarie si are o greutate redusa, de 10 ori mai mica decat cea a unui perete masiv ;
- gips-cartonul asigura un finisaj perfect.

Cat costa rigipsul?
Costurile sunt extrem de accesibile, atat la achizitionare, cat si la montaj, un motiv in plus pentru care este folosit din ce in ce mai des in amenajari interioare.

Manopera rigips
Manopera pentru montajul rigipsului nu este costisitoare si variaza in functie de tipul de executie: placari pereti pe structura metalica, placari tavane pe structura metalica, montaj rigips prin lipire, montaj pereti despartitori, executie scafe, masti rigips.
Pentru o oferta de pret in ceea ce priveste montajul rigipsului, ne puteti contacta la nr de telefon 0729.649.930. Specialistii nostri va vor oferi toate detaliile si va pot sfatui in privinta alegerii materialelor, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra.

Click pentru Oferta de Pret


 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala