Montaj gresie

 echipa montaj gresie, manopera gresie, manopera gresie 2019, montaj gresie, pret manopera gresie, placare cu gresie, montatori gresie


Echipa montaj gresie
Pentru placarea pardoselilor in zonele expuse la umezeala, precum baia si bucataria, gresia ramane cea mai potrivita optiune.
Echipa noastra de specialisti au o experienta de peste 10 ani in domeniu, in realizarea unei game foare variate de placari ceramice, atat in bai, bucatarii, spatii comerciale, cat si placari exterioare. Specialistii nostri placheaza orice tip de gresie, portelanata, rectificata, glazurata, cu rosturi sau fara rosturi. Mai executam si lucrari de placari cu marmura, granit, mozaic, piatra naturala, etc. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la  0729.649.930.

Montaj gresie in bucatarie
Exista mai multe tipuri de placi ceramice pentru bucatarie. Pot fi lucioase, satinate, mate, texturate.

Se gaseste intr-o varietate mare de forme, culori si stiluri.
5 lucruri de care sa tineti cont cand alegeti gresia pentru bucatarie:
1. este bine sa alegeti un tip de gresie antiderapanta, deoarece previne alunecarea, se intretine usor si nu se pateaza.
2. rezistenta la umezeala : desi bucatariile nu sunt expuse atat de mult precum baile la apa si umezeala, este bine sa alegeti gresie rezistenta la umezeala. Placile de gresie din ceramica sunt cele mai potrivite.
3. durabilitate - cu siguranta dorim placi de gresie care sa fie durabile, bucataria finnd una dintre cele mai folosite incaperi, gresia trebuie sa fie rezistenta. oricum, nu trebuie sa va faceti prea multe griji in acest sens, deoarece placile din ceramica sunt foarte durabile si rezistente.
4. patare - exista o gama foarte variata de tonuri pamantii, potrivite pentru gresia din bucatarie, care se murdareste foarte repede.
5. confort - da, este un aspect de care ar trebui sa tineti cont, exista tipuri de gresie confortabile si mai putin dure, caeea ce previne durerile de picioare.

Citeste si Pret manopera faianta

Montaj gresie in baie
Cu siguranta, gresia ramane cea mai populara si avantajoasa varianta de placare a pardoselii, datorita durabilitatii si rezistentei foarte mari la umezeala. Multe persoane aleg gresia in functie de model, pret, culoare. Dar mai sunt si alte aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti gresia potrivita pentru baie.
Rezistenta la alunecare este un aspect de care este bine sa tineti cont, mai ales ca baile sunt expuse la apa si umezeala.
Putem folosi gresie portelanata sau glazurata. Care este diferenta dintre cele doua?
Gresia portelanata este de obicei mai lucioasa. Varianta glazurata are o tenta mata.
Desi, conform unor statistici, gresia portelanata ar fi mai rezistenta, depinde de fiecare model in parte, sunt situatii in care un model de gresie glazurata este mai rezistent decat un model de gresie portelanata. Depinde foarte mult de gusturi si de viziunea pe care o avem asupra incaperii.
La fel ca si in cazul alegerii gresiei potrivite pentru bucatarie, si pentru baie trebuie sa tinem cont de aceleasi aspecte : rezistenta la alunecare, rezistenta la umezeala, durabilitate, patare, confort.

Modele gresie
 Mai jos va prezentam cateva modele de amenajari cu placi ceramice, care sa va inspire in amenajari.












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera piatra naturala

Preturi amenajari interioare 2019