Cat costa sa renovezi un apartament?

cat costa sa renovezi un apartament, costuri manopera, pret renovare apartament, renovare apartament 2019, apartament, renovare apartament pret manopera, pret manopera apartament, renovare apartament Bucuresti, meseriasi renovare apartament.

Cat costa sa renovezi un apartament?
Daca ati planificat renovarea apartamentului, unul dintre aspectele importante il reprezinta costul finisajelor si manoperei.
In functie de tipul de finisaje si materialele folosite, preturile pot varia foarte mult.
Costurile pentru manopera pot varia in functie de tipul de finisaje, de dimensiunea apartamentului.
In faza de pregatire, stabiliti un buget, insa luati in calcul ca suma poate sa difere in functie de cativa parametri : tipul de finisaje, calitatea materialelor, suprafata, starea apartamentului inainte de renovare, etc. Pot aparea si cheltuieli neprevazute, este bine sa aveti o suma de bani care sa acopere aceste cheltuieli.

Pret renovare apartament
Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii si amenajari interioare.
Stim ca tendintele interioare in amenajari sunt in continua schimbare, din acest motiv specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti, cu idei si cunostinte vaste in domeniu.
Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri.
Pentru o oferta de pret, ne puteti suna la numarul de telefon  0729.649.930.

Alegerea materialelor de constructii  
Va puteti consulta cu specialistii in privinta alegerii materialelor. Alegeti materiale superioare din punct de vedere calitativ, atat pentru a imbunatati calitatea executiei, cat si pentru a prelungi durata de amenajare a apartamentului dumneavoastra. Pe piata se gaseste o gama foarte variata de materiale de calitate, la preturi avantajoase. Mergeti prin magazine si consultati mai multe oferte, apoi va puteti decide mai usor asupra materialelor dorite.

Alegerea echipei de meseriasi
Chiar daca materialele sunt de calitate, acestea nu pot suplini executia unui expert in domeniu, iar totul poate duce la pierdere de timp si de bani. Lucrati numai cu specialisti, acestia vor respecta procedurile necesare pentru executia corecta a oricarei lucrari. Manopera trebuie sa fie de calitate, daca lucrarile nu sunt executate corect, executia va avea o durata de viata mai mica. Din moment ce va doriti o executie pe termen lung, este foarte importanta alegerea echipei potrivite de meseriasi.

Etapele renovarii unui apartament :
- decopertarea peretilor si a pardoselii, indepartat zugraveala veche de pe pereti si tavane, demontat faianta, demontat gresie sau linoleum, parchet;
- se vor demonta geamuri si usi vechi;
- se va trece la tencuirea peretilor ;
- se toarna sapa de egalizare pe podele ;
- se inlocuieste instalatia electrica ;
- se inlocuieste instalatia sanitara ;
- se vor monta geamurile ;
- se aplica gletul de incarcatura in 2 straturi si gletul de finisaj intr-un strat ; dupa ce se usuca gletul se slefuiesc suprafetele ;
- se aplica amorsa ;
- dupa ce s-a uscat stratul de amorsa, se vor vopsi peretii si tavanele cu vopsea lavabila in 2 straturi, sau, dupa preferinte, se poate monta tapetul, fototapetul;
- se monteaza prize, intrerupatoare ;
- se monteaza placi ceramice (gresie, faianta) in bai si bucatarii, sau marmura, mozaic;
- se monteaza parchetul si plinta ;
- se monteaza usile.
Dupa aceea, va puteti ocupa de partea creativa a lucrarilor de renovare - redecorarea. Inlocuirea catorva piese de mobilier, a corpurilor de iluminat si a electrocasnicelor vechi va da o cu totul alta infatisare apartamentului. Fiti creativi si apelati la elemente de decor care fac diferenta si transforma spatiul intr-unul unic. Un tapet sau piatra naturala montata pe un perete, vor reda mai multa originalitate spatiului interior.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala