Piatra naturala in amenajari interioare

amenajari interioare, piatra naturala, montaj piatra naturala, placare cu piatra naturala, echipa montaj piatra naturala, piatra naturala in bucatarie, placare perete cu piatra naturala, piatra naturala in baie, piatra naturala in living.

Piatra naturala in amenajari interioare
Piatra naturala este un finisaj deosebit, folosit pentru diverse decorari exterioare si interioare. Este apreciata atat pentru eleganta si rafinament, cat si pentru numeroasele sale avantaje. Piatra naturala este folosita pentru calitatile estetice si longevitatea sa. Datorita unei game foarte variate de modele de diferite dimensiuni si culori, piatra naturala este potrivita pentru orice stil de amenajare. Un alt avantaj major al pietrei naturale este faptul ca nu se demodeaza niciodata.
In designul interior, piatra naturala se foloseste pentru placarile peretilor, pentru construirea unui semineu, a blatului de la bucatarie sau pentru placarea podelelor, scarilor interioare (marmura, travertin).
Are o durata de viata mult mai lunga decat a placilor ceramice si aeste foarte rezistenta la socuri si zgarieturi. Este usor de intretinut. Mai multe detalii despre avantajele pietrei naturale veti afla intr-un articol urmator.
Un perete decorat cu piatra naturala in living va deveni centrul de interes al camerei. Are un impact vizual puternic, reda un aspect elegant si un plus de stil. Existenta unui semineu pe peretele placat cu piatra naturala completeaza foarte bine designul interior, va face ca spatiul sa fie mult mai calduros si primitor. Desi un perete placat cu piatra poate parea rece uneori, folosirea lui in combinatii cu lemn creeaza o atmosfera primitoare. Piatra naturala se integreaza in orice stil si ofera posibilitati nelimitate de a decora interiorul.

Montaj piatra naturala
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru montaj piatra naturala. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si dorinta continua de perfectionare, specialistii nostri lucreaza la cel mai inalt standard de calitate. Punem in practica cele mai moderne idei de amenajari interioare. Executam orice tip de finisaje interioare si exterioare. Avem cea mai variata gama de servicii, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de o amenajare completa, la cele mai inalte standarde. Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon  0729.649.930.
Montaj - piatra naturala
             - mozaic
             - marmura, travertin
             - placi ceramice.

 Am pregatit mai jos o serie de idei de amenajare cu piatra naturala. Care vi se pare cea mai interesanta?

Amenajare living cu piatra naturala







Amenajare bucatarie cu piatra naturala




Amenajare hol cu piatra naturala




Amenajare baie cu piatra naturala



 
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Modele gresie si faianta in stil marocan

Preturi amenajari interioare 2019