Pret manopera gresie

amenajari interioare, manopera gresie 2019, montaj gresie 2019, pret manopera gresie, pret montaj gresie, pret placat gresie, echipa montat gresie, placare cu gresie

Pret manopera gresie


Gresia este destul de des intalnita in casele romanilor, deoarece prezinta o serie de avantaje. Se foloseste atat pentru finisarile interioare, cat si exterioare, este un produs ecologic, durabil, usor de intretinut, cu un grad sporit de rezistenta de abraziune si uzura.

Se curata usor, are o rezistenta ridicata la umezeala, are o durabilitate si rezistenta ridicata in timp.
Exista o gama foarte diversificata de modele, forme, nuante, structuri, marimi, cariterii care ne ajuta sa integram gresia in orice design interior.

Gresia poate fi folosita in orice incapere din casa, indiferent daca discutam despre baie, bucatarie, balcon, hol, camera de zi. Gama variata ne permite sa alegem modelele de gresie in functie de stilul utilizat : rustic, clasic, modern, contemporan, retro, mediteranean, traditional, minimalist, romantic, etc.

Se pot combina diferite modele de placi ceramice, pentru a crea un design unic si original.

Accesati si Lista de preturi  


Pret manopera gresie
In functie de tipul de gresie folosit, echipa noastra poate stabili un pret pentru montaj.  Lucram la tarife extrem de avantajoase. Suntem o firma de constructii cu experienta de 10 ani in domeniu. Pentru oferta de pret, ne puteti contacta la 0729.649.930.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala