Amenajare baie cu mozaic

Mozaic, mozaic baie, pret amenajare mozaic, montaj mozaic, amenajare cu mozaic, amenajare baie 2019, renovare baie, pret manopera mozaic, pret manopera 2019

Amenajare baie cu mozaic
Daca va doriti o amenajare mai versatila si nu va surade ideea amenajarii baii cu finisaje clasice, precum placile ceramice, atunci puteti lua in calcul finisaje moderne, precum marmura sau mozaicul.
Trebuie sa stiti ca mozaicul este utilizat inca din cele mai vechi timpuri, insa acum el se gaseste intr-o varietate de forme, culori, patternuri, moderne si stilate. Mozaicul a evoluat foarte mult, iar acum face parte din categoria finisajelor de lux.
O amenajare reprezinta o investitie, insa daca luam in calcul faptul ca finisajele de calitate pot rezista cateva zeci de ani, putem vorbi despre un bun raport calitate-pret.

Citeste si Modele de bucatarii care te vor face sa iubesti stilul marocan

Iata cateva idei de amenajare baie cu mozaic, care sa va inspire in amenajari:

1. O baie cu un design modern, completata de un perete cu placi ceramice cu motive circulare. O combinatie de gri, bleu, alb si galben, o pata subtila de culoare care intregeste designul.


2. Acest perete din spatele cazii decorat cu mozaic arata uimitor.


3. Mozaicul auriu adauga stralucire baii.
Dungile galbene creeaza un efect glamour. Mozaicul auriu este foarte apreciat de arhitecti si designeri de interior datorita versatilitatii sale. Pentru o atmosfera eleganta si plina de stil.


4. Un model foarte versatil de mozaic si una dintre cele mai potrivite culori pentru baie, un bleu care ne duce cu gandul la cer si mare.


5. Alb si albastru este combinatia perfecta de culori pentru baie. Puteti alege sa placati tot peretele cu mozaic, sau doar partea de jos, iar in partea de sus puteti opta pentru vopsea lavabila.


6. Mozaic stil marocan
Mozaicul in stil marocan este in tendinte si are un rafinament aparte, iar cei care il aleg pot avea o adevarata opera de arta in baie. Stilul marocan se impune printr-o explozie de culori, dar si prin motive geometrice, florale.


Citeste si Modele de gresie si faianta in stil marocan

Echipa montaj gresie/faianta/marmura/mozaic
Echipa noastra de specialisti au o experienta de peste 10 ani in domeniu, in realizarea unei game foare variate de placari ceramice, atat in bai, bucatarii, spatii comerciale, cat si placari exterioare. Specialistii nostri placheaza orice tip de gresie, portelanata, rectificata, glazurata, cu rosturi sau fara rosturi. Placam si gresie si faianta in stil marocan, oriental. Mai executam si lucrari de placari cu marmura, granit, mozaic, piatra naturala, etc. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la 0729.649.930.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Modele gresie si faianta in stil marocan

Preturi amenajari interioare 2019