Modele gresie si faianta in stil marocan


Ne plac modelele de gresie si faianta in stil marocan, si sunt in tendinta anul acesta. Au devenit din ce in ce mai populare si avem din ce in ce mai multe cereri pentru montaj.
Modele de gresie si faianta in stil marocan sunt versatile, originale. Cu ajutorul lor, se poate crea arta. Se pot folosi in baie, bucatarie, hol, chiar si in living.
Cu paterrnuri, detalii florale, modele geometrice complicate, culori indraznete, gresia si faianta in stil marocan vor atrage toate privirile intr-o anumita zona a camerei.
Faianta are un impact vizual puternic si cu siguranta se poate crea o zona de interes care va fi admirata de toata lumea care va calca pragul casei.
Este foarte usor de obtinut un decor exotic si relaxant cu ajutorul placilor ceramice. Modelele de inspiratie orientala sunt perfecte pentru a schimba decorul intregii incaperi.
Culorile predominante sunt verde, rosu, albastru, care se regaseste intr-o gama larga de nuante, de la turcoaz, la bleumarin.

Echipa montaj gresie si faianta in stil marocan
Echipa noastra de specialisti au o experienta de peste 10 ani in domeniu, in realizarea unei game foare variate de placari ceramice, atat in bai, bucatarii, spatii comerciale, cat si placari exterioare. Specialistii nostri placheaza orice tip de gresie, portelanata, rectificata, glazurata, cu rosturi sau fara rosturi. Placam si gresie si faianta in stil marocan, oriental. Mai executam si lucrari de placari cu marmura, granit, mozaic, piatra naturala, etc. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la  0729.649.930.

Citeste si Montaj gresie


Modele gresie si faianta in stil marocan
 Mai jos va prezentam cateva modele, care sa inspire in amenajari.










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala