Pret manopera faianta

 faianta 2019, manopera faianta, modele faianta 2019, montaj faianta, pret manopera faianta, pret montaj faianta, pret manopera faianta 2019, faiantari, placare cu faianta, mp faianta, cat costa de pus faianta

Pret manopera faianta

Unul dintre cele mai folosite finisaje interioare pentru baie si bucatarie este faianta, pentru ca prezinta o serie de avantaje.

Este usor de curatat si intretinut, este rezistenta la uzura, are o durata foarte mare de viata, protejeaza peretii impotriva aburilor si temperaturilor variate. In plus, un mare atu este pretul, dar si gama variata de colectii cu modele si culori variate.

Faianta poate fi combinata in asa fel incat sa se integreze perfect intr-un design unic si original, cu ajutorul placilor ceramice putem evidentia o zona sau putea reda senzatia de spatiu mai mare.

Faianta poate fi montata pe verticala sau orizontala, sau puteti opta pentru montarea pe diagonala. Practic, avem posibilitati nelimitate de a combina faianta, in asa fel incat rezultatul sa fie pe placul nostru.

Cu putina imaginatie, se pot crea lucruri uimitoare.

Atat gresia, cat si faianta se realizeaza din acelasi material : o roca din nisip, careia i se aplica diverse tratamente care ii ofera structura si culoarea cunoscute.

Placile decorative pot fi combinate in diferite moduri. Daca alegeti o nuanta mai puternica, aceasta ar arata foarte bine doar pe un singur perete, iar pentru restul peretilor puteti opta pentru o nuanta mai calda.
Accesati si Lista de preturi 


Pret montaj gresie

In functie de tipul de faianta folosit, echipa noastra poate stabili un pret pentru montaj.  Lucram la tarife extrem de avantajoase. Suntem o firma de constructii cu experienta de 10 ani in domeniu. Pentru oferta de pret, ne puteti contacta la 0729.649.930.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala