Cinci modele de bucatarii care te vor face sa iubesti stilul marocan

 Bucatarii stil marocan

Poate ca stilul marocan nu iti este la fel de familiar cum iti este cel modern, clasic sau traditional, dar este un stil care cu siguranta a prins radacini si la noi in tara si a inceput sa devina din ce in ce mai popular. Iar pentru a adopta acest stil, nu trebuie neaparat sa schimbi decorul intregii locuinte, ci poti sa il adopti in bucatarie, baie sau hol, spre exemplu.
Stilul marocan se impune prin explozia sa de culori, dar si prin motivele florale, geometrice pe care le intalnim pictate pe ceramica.
Amenajarea in stil marocan o putem defini ca o amenajare puternica, marcanta, cu atitudine, care va atrage toate privirile celor care vor trece pragul casei. Este un stil pentru cei indrazneti si creativi, un stil original, cu personalitate.
Este chiar mai mult decat un stil, este o adevarata cultura, iar sursele de inspiratie sunt cerul senin, marea, nisipul, asfintitul. Cu alte cuvinte, daca doriti sa aduceti exoticul la dumneavoastra acasa, este bine sa luati in calcul adoptarea stilului marocan.
Punctul de plecare in amenajare il poate reprezenta bucataria. Placile ceramice in stil marocan sunt din ce in ce mai folosite. Cu ajutorul lor, puteti crea o zona de interes cu un puternic impact vizual puternic, care va fi admirata de oaspeti.
Un alt avantaj al stilului marocan este faptul ca poate fi combinat cu alte stiluri. Asadar, daca aveti o locuinta amenajata in stil contemporan, traditional, clasic, vintage, shaby chic, elementele marocane se vor potrivi foarte bine.

Echipa montaj gresie si faianta in stil marocan
Echipa noastra de specialisti au o experienta de peste 10 ani in domeniu, in realizarea unei game foare variate de placari ceramice, atat in bai, bucatarii, spatii comerciale, cat si placari exterioare. Specialistii nostri placheaza orice tip de gresie, portelanata, rectificata, glazurata, cu rosturi sau fara rosturi. Placam si gresie si faianta in stil marocan, oriental. Mai executam si lucrari de placari cu marmura, granit, mozaic, piatra naturala, etc. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la 0720.348.353.

Citeste si Modele de gresie si faianta in stil marocan

Modele bucatarii in stil marocan










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala