Tapet sau vopsea lavabila?


amenajari interioare cu tapet, amenajari vopsea lavabila, montaj tapet, tapet, tapet 2019, tapet vopsea lavabila, vopsea lavabila, zugraveli, zugraveli 2019, preturi zugravit

Tapet sau vopsea lavabila?

Pentru a schimba aspectul unei incaperi, nu este nevoie sa faceti o schimbare radicala, este suficient sa aduceti o improspatare peretilor locuintei cu ajutorul zugravirii cu vopsea lavabila sau a tapetului.

O camera anosta, banala, intunecata poate fi schimbata radical, fie ca alegem sa o vopsim in culori deschise si calde, fie alegem un tapet cu un pattern deosebit.
Indiferent ca alegeti vopseaua lavabila sau tapetul, exista numeroase avantaje ale acestora, incepand de la costuri, modul de aplicare, si versatilitatea spatiului. O varianta foarte populara o reprezinta evidentierea unei anumite zone cu tapet, iar restul peretilor sa fie vopsiti cu vopsea lavabila. In acest fel nu se va incarca spatiul foarte mult, insa depinde foarte mult si de modelul de tapet ales. Daca tapetul are un pattern incarcat, atunci este potrivita folosirea lui pe un singur perete.

Pregatirea suprafetelor - reprezinta o varianta de luat in calcul atunci cand alegem dintre cele doua finisaje. Vopseaua lavabila necesita pregatirea peretelui inainte, deoarece vopseaua lavabila nu se poate aplica pe orice tip de suprafata. Inainte de aplicarea vopselei lavabile, peretii trebuie sa fie amorsati inainte. Suprafata trebuie sa fie curata, uscata, fara praf, fara imperfectiuni ale peretilor. In schimb, tapetul poate fi aplicat chiar si pe suprafete care au mici imperfectiuni, deoarece le va acoperi perfect.
Tapetul vechi trebuie decopertat inainte si in cazul in care este necesar, se vor efectua reparatii inainte de a fi alicat noul tapet.

Citeste si Cat costa sa zugravesti casa?

Durabilitate - tapetul este de calitate foarte buna si foarte durabil, singurele zone mai vulnerabile fiind baia si bucataria, unde tapetul poate fi afectat de umezeala , insa depinde si ce tip de tapet alegeti sa folositi. In ceea ce priveste vopseaua lavabila, exista foarte multe tipuri de vopsea cu o durabilitate mare, insa vopseaua de pe pereti poate fi stricata mult mai usor decat tapetul. In ceea ce priveste durabilitatea, tapetul este o optiune mai buna.

Criterii de selectie - Vopseaua lavabila prezinta avantajul ca se gaseste intr-o varietate de culori. Tapetul ofera o paleta foarte variata de modele si culori, potrivite pentru diferite stiluri. Tapetul prezinta modele imposibil de realizat cu ajutorul vopselei lavabile.

Intretinere - Daca luam in calcul aceste finisaje, putem spune ca atat vopseaua lavabila, cat si tapetul, se intretin usor. Vopseaua lavabila este rezistenta la spalari repetate, iar tapetul se poate curata foarte usor cu o carpa umeda.

Costuri - costurile sunt accesibile, atat la vopsea lavabila, cat si la tapet. Avem o gama foarte variata de modele si culori, care pornesc de la preturi foarte avantajoase.

Timpul de aplicare -  Aplicarea tapetului se poate realiza mult mai repede decat zugravirea cu vopsea lavabila, dar necesita mai multa indemanare, este recomandat sa apelati la ajutorul unui specialist.

Curatarea suprafetelor - Tapetul asigura amenajarea spatiului intr-un mod mult mai curat, fara prea mult deranj. Se vor evita mizeria si praful, curatarea geamurilor si pardoselilor de petele de vopsea lavabila.

Indiferent daca alegeti tapetul, vopseaua lavabila sau alegeti sa le combinati, aceste metode de finisaj reprezinta solutii potrivite, modalitati prin care puteti personaliza locuinta dupa gusturile dumneavoastra. Amenajarea locuintei reprezinta o provocare.
Care ar fi pentru amenajarea interiorului? Tapet sau vopsea lavabila?

Echipa zugravit si montaj tapet 
Toate procedurile de zugravire sau de montaj tapet vor fi executate de catre personalul nostru specializat, la cel mai bun raport calitate-pret.
Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Detalii la telefon  0729.649.930.

Citeste si Montaj Tapet 










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala