Pret montaj tapet

avantaje tapet, de ce sa alegem tapetul, echipa montaj tapet, montaj tapet, montaj tapet 2019, persoane care pun tapet, pret montaj tapet, pret montaj tapet 2019,

PRET MONTAJ TAPET
Despre tapet

Un tapet montat intr-o incapere va schimba complet design-ul interior si va crea o atmosfera deosebita.
Tapetul este din ce in ce mai utilizat in locuinte, tot mai multe persoane alegand tapetul in detrimentul zugravelilor interioare.
Pe langa faptul ca te ajuta sa faci schimbare notabila in locuinta ta fara sa te apuci de renovari masive, tapetul prezinta si numeroase avantaje.
Prin comparatie cu vopsirea peretilor cu vopsea lavabila sau cu var, tapetul are o serie intreaga de avantaje. In primul rand, atunci cand acoperi peretii unei camere cu tapet, vei evita tot praful, mizeria si  vopseaua care stropeste podelele si geamurile. Nu mai trebuie sa protejezi si sa infoliezi toate suprafetele din casa, ca sa eviti patarea si distrugerea acestora. Instalarea tapetului este o operatiune rapida si curata. Dupa ce ai lipit ultima fasie de tapet pe perete, poti folosi camera imediat. Nu e nevoie sa astepti sa se usuce peretii, nici sa petreci ore intregi curatand podele si geamuri. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te bucuri de locuinta ta proaspat decorata.

Tapetul in amenajari :
- fie ca alegeti sa tapetati un singur perete cu tapet sau intreaga incapere, tapetul este un element de decor spectaculos, cu un impact puternic, care in mod sigur nu va trece neobservat.
In functie de model, tapetul se poate combina foarte usor cu alte modele.

Avantaje tapet:
- finisaj perfect al locuintei - acopera perfect micile defecte ale peretilor ;
- gama foarte variata de modele si culori ;
- in functie de tipul de tapet ales, acesta poate fi mult mai ieftin decat zugravelile lavabile ;
- durata montajului - intr-o singura zi puteti imbunatati calitatea amenajarii dumneavoastra, alegand un element de decor inedit, cum este tapetul.
- are o capacitate uimitoare de transformare a spatiului ;
- tapetul permite realizarea unor decoruri spectaculoase, imposibil de realizat cu ajutorul vopselei lavabile ;
- peretii locuintei tale vor arata ireprosabil, fara diferente de culoare, textura sau pete inestetice.
 - durata lungă de viață (15-20 ani), fara a i se altera aspectul sau culoarea, in conditiile unei intretineri realizate in mod corect.

Crearea unei zone de interes cu ajutorul tapetului
Tapetul are avantajul ca poate corecta vizual incaperea, facand-o sa para mai luminoasa.  Poti crea o zona de interes, aplicand tapet pe un singur perete. Ceilalti pereti pot fi simpli, in culori neutre.
Pentru a da iluzia unui spatiu mai mare, alege un fototapet peisagistic. Adu un colt de natura in casa ta. Poate fi folosit in aproape orice camera, chiar si in baie.

Intretinerea tapetului
Tapetul se intretine usor , tapetul din vinil se poate sterge cu o carpa sau perie moale . Are o durata lunga de viata (15 - 20 ani) , fara a i se modifica aspectul sau culoarea.

Citeste si Montaj tapet

Pret montaj tapet
Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta la nr. telefon  0729.649.930. Montajul poate fi executat intr-o singura zi de catre specialistii nostri, in functie de cantitate. Simplu, rapid, fara prea mult deranj.

Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra.

Modele tapet
Exista o gama foarte variata de modele de tapet, noi am ales cateva care ne-au incantat cel mai mult. 

Citeste si Cat costa tapetul?

















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala