Montaj tapet 2019

montaj tapet, echipa montaj tapet, tapetari Bucuresti, pret montaj tapet, montaj tapet 2019, modele tapet
 
Echipa montaj tapet
Cu un model de tapet spectaculos aplicat pe perete, se poate schimba aspectul intregii incaperi.
Tapetul este intotdeauna o alegere inspirata cu o gama foarte variata de modele de modele si culori la preturi avantajoase.
Specialistii nostri in domeniu ofera servicii profesionale montaj tapet, montaj fototapet, montaj tapet 3D, montaj tapet matase naturala.
Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul 0729.649.930.

Tapetul - in tendinte in 2019
Tapetul a revenit in tendinte si este un element decorativ care se potriveste foarte bine in living, dormitor, dar si in hol, bucatarie sau baie.
Tapetul ofera unicitate si originalitate spatiului interior.
Datorita noilor imbunatatiri de care dispune si a unei game cromatica foarte larga, aceasta modalitate de finisare si decorare reuseste sa satisfaca orice cerinta de personalizare. Tapetul ramane in tendinte si in 2019. Vedeti ce modele se poarta anul acesta aici.

Alegerea tapetului 
Pentru o camera mica, se va evita tapetul cu modele mari, pentru ca spatiul va parea mai restrans. Preferabile sunt motivele fine, delicate, desene micute, in culori deschise.
Pentru camerele mici, tapetul cu reflexii sau cu dungi se dovedeste, de asemenea, o alegere inspirata pentru ca ofera senzatia unui spatiu mai mare. Asortati tapetul cu restul culorilor din incapere.
Intr-o camera spatioasa si luminoasa, puteti opta pentru un tapet in culori indraznete, chiar intunecate. Tot intr-o camera mare, se poate opta pentru un tapet cu un imprimeu mai incarcat.

Modele tapet colorate, care dau personalitate spatiului interior 
Sunt putine elemente decorative care pot concura cu tapetul, fiind un element cu un puternic impact vizual, care nu va trece neobservat.

1. Un fototapet de vara, viu colorat, care va aduce un aer tropical incaperii. Pentru o atmosfera exotica, ce ne face sa ne simtim ca in vacanta.


 
2. Acest model de tapet cu design antichizat transforma total aceasta baie. Este o alegere extrem de inspirata.



 
3. Tapetul in dungi se potriveste foarte bine cu mobilierul si celelalte elemente decorative.




4. Un model de tapet inspirat din natura, care creeaza o atmosfera extrem de placuta si relaxanta.



5. Acest model de fototapet pare mai degraba o pictura in acuarela. Arata ca o adevarata opera de arta pe perete.



6. Un model de tapet cu forme geometrice, potrivit pentru o incapere cu design modern.



7. Tapet cu influente marocane, pentru un spatiu autentic marocan. Este un stil din ce in ce mai adoptat. Culoarea tapetului este relaxanta, linistitoare si foarta placuta.


8. Ce poate fi mai potrivit pentru baie decat un decor nautic? Un tapet cu tema nautica se dovedeste a fi solutia potrivita pentru personalizarea baii.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala