Idei amenajare baie 2019

amenajare baie, renovare baie, manopera renovare baie, meseriasi, echipa meseriasi, pret renovare baie, renovare baie 2019, despre amenajare baie, poza bai

 Idei amenajare baie 2019

Venim cu idei care mai de care mai ingenioase si interesante de renovare a baii. Poate ca planuiti o renovare a baii, iar aceste modele de bai pline de culoare va sunt pe plac. Uitati de baile traditionale, monotone, indrazniti sa adoptati un stil diferit si sa adaugati mai multa culoare. Cu putina imaginatie si creativitate, baia se poate transforma radical. Doar aruncati o privire si va veti convinge!

1. Dulapuri colorate
Un dulap colorat si un perete acoperit cu tapet dau mai multa personalitate acestei bai.
Tablourile de pe perete sunt versatile si dau o nota de originalitate.


2. Efectul metalizat
Culoarea maro vi se pare plictisitoare? Nu si atunci cand puteti obtine un efect metalizat.


3. Combinatie de culori
Va ganditi sa zugraviti peretii din baie? Atunci nu va limitati la o singura culoare! Probabil ca la fel a gandit si proprietarul acestei bai, care a obtinut un efect spectaculos combinand doua culori : bleu si portocaliu.


4.  Tapet verde
Un tapet este intotdeauna o idee potrivita : versatil, original, inedit, in tendinte, costuri avantajoase, montaj fara prea mult deranj. Aruncati o privire asupra acestui model de tapet vesel. Pare o alegere potrivita pentru baie, nu-i asa?


5. Efectul "ombre"
 Efectul "ombre" in design interior...chiar in bai. Stilul "ombre" mai este cunoscut sub denumirea de “gradient” si reprezinta trecerea treptata a unei culori prin tonuri diferite, de la cel mai deschis la cel mai inchis. O alegere extrem de inspirata pentru baie, mai ales cand avem la indemana un finisaj atat de versatil si modern, cum este mozaicul


6. Un model de tapet tropical
Poate din dorinta de a adauga culoare si prospetime unui spatiu, sau ne place sa ne simtim relaxati, ca in vacanta, consideram ca un tapet cu un model tropical este o alegere potrivita. Baia este un spatiu mult mai intim fata de restul incaperilor, asa ca avem mai multa libertate si putem fi mai indrazneti in amenajari.

7. Baie in stil marin
Cei care iubesc marea vor fi incantati de aceasta amenajare care inspira relaxare, vacanta. Tapetul cu dungi este unul dintre cele mai folosite modele de tapet.


8. Tapetul potrivit pentru bai mici
Tapetul cu dungi are proprietatea de a mari vizual o incapere. In timp ce tapetul cu dungi verticale creeaza impresia unei incaperi mai inalte, tapetul cu dungi verticale ofera senzatia de spatiu larg. Una dintre cele mai inspirate idei atunci cand vine vorba de amenajarea unei bai mici.



Echipa amenajare baie
Echipa noastra ofera o gama extrem de variata de servicii in domeniul amenajarilor interioare, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o amenajare completa si in scurt timp. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Fie ca doriti sa amenajati baia, fie aveti un apartament sau o casa de amenajat, echipa noastra va sta la dispozitie. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.348.353.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala