Pret renovare casa

manopera casa, pret renovare casa 2019, pret manopera casa 2019, amenajari interioare, amenajare casa, zugravit casa, montaj tapet, firma amenajari interioare, echipa amenajari, zugravit casa, renovare casa 2019, finisaje interioare, manopera casa

 Pret renovare casa

Firma amenajari interioare
Oferim cea mai variata gama de servicii in domeniul amenajarilor interioare, avem experienta de peste 10 ani in domeniu. Toate proiectele realizate de specialistii nostri sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate.
Stim ca tendintele interioare in amenajari sunt in continua schimbare, din acest motiv specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti, cu idei despre noile tendinte si cunostinte vaste in domeniu.
Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon  0729.649.930.
Consultati si LISTA DE PRETURI.


Amenajare interioara casa
Un proiect de decorare intr-o casa deja mobilata si utilata reprezinta o mai mare provocare comparativ cu un proiect de la zero.
Designerii trebuie sa se plieze pe cerintele proprietarilor, pastrand totusi multe dintre elementele si piesele de mobilier existente.
Pornind de la ideea de natura, designerii au combinat culorile alb, albastru si verde.


In dormitor, s-a optat pentru montarea unui tapet cu un pattern deosebit, care se combina perfect cu celelalte decoratiuni din incapere.


Pentru a echilibra obiectele decorative traditionale, s-au folosit materiale naturale, precum rachita, rafie, bumbac.


Texturile, motivele, elementele decorative florale aduc un plus de prospetime acestei locuinte.
O locuinta de dimensiuni reduse, dar extrem de cocheta, care combina elemente traditionale cu elemente moderne, o casa luminoasa care poate fi pe gustul chiar si celor mai pretentiosi.

Citeste si Pret zugravit apartament


Culorile sunt extrem de placute si foarte bine combinate, pasteluri care completeaza decorul. Predomina culorile deschise, care dau senzatia de spatiu mai mare si mult mai aerisit.
 Pentru peretii livingului, peretii au fost zugraviti cu vopsea lavabila de culoare alba, in timp ce pentru celelalte camere s-a optat pentru montarea tapetului.
Este o locuinta calda, primitoare, relaxanta.
Ce parere aveti de acest proiect?


Citeste si Pret renovare apartament


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala