De ce sa alegi gresie tip parchet? Avantaje ale gresiei tip parchet

gresie tip parchet, montaj gresie 2019, meseriasi pentru montat gresie, avantaje gresie, modele gresie, gresie tip parchet 2019, muncitori constructii 2019

 De ce sa alegi gresie tip parchet? Avantaje ale gresiei tip parchet

Aspect natural
Iti place ca pardoseala ta sa arate cat mai natural? Ti-ai fi dorit sa montezi parchet in bucatarie si baie, insa te-ai temut ca umezeala il va afecta destul de repede?
Te-ai gandit ca poti imbina frumusetea parchetului cu utilitatea gresiei? Acum totul este posibil, din moment ce finisajele interioare au evoluat destul de mult in ultimii ani.

Alegerea potrivita pentru orice incapere din locuinta
Recent, au aparut modele de gresie tip parchet care sunt perfecte pentru baie, hol sau bucatarie. Placile imita perfect textura lemnui, cu mici imperfectiuni pentru a parea cat mai naturale. Noile tehnologii fac ca placile de gresie sa fie cat mai calitative si mai usor de pus in valoare.

Usor de intretinut
Dar gresia tip parchet nu este aleasa doar pentru aspectul sau elegant si natural, ci si pentru ca este usor de intretinut si rezista foarte bine in timp. Comparativ cu parchetul, rezistenta gresiei este foarte mare, nu se zgarie si nu se pateaza.
Gresia de tip parchet nu are nici o limita de intrebuintare si poate fi folosita in incaperile din toata casa, inclusiv in sufragerii si dormitoare. Creeaza un ambient calduros, modern, elegant.
Este potrivita oricarui stil de amenajare si ai o multitudine de oportunitati de design. Creeaza un ambient calduros, dar neutru, care permite altor elemente sa straluceasca.

Rezistenta sporita
Oferta foarte variata iti permite sa alegi culori diferite si texturi deosebit de interesante. Alege placi de gresie de calitate.
Gresia tip parchet, la fel ca multe dintre tipurile de gresie, este foarte rezistenta la trafic intens.

Montaj gresie 2019 
Specialistii nostri in amenajari interioare si exterioare asigura montaj pentru orice tip de gresie.
Suntem in pas cu noile tendinte si lucram la un inalt standard de calitate. Ne dorim ca fiecare client in parte sa fie multumit de serviciile noastre. Ne bazam pe seriozitate, calitate, responsabilitate, respect, corectitudine, promptitudine.  Predam lucrarile in termenul stabilit. Oferim suport pe tot parcursul derularii lucrarilor.
Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0729.649.930.
Pentru Lista de Preturi, click aici 

Modele gresie tip parchet -  ce ambient crezi ca ti se potriveste? 







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala