Cat costa sa construiesti o casa?

cat costa o casa in Ilfov, cat costa sa construiesti o casa, cat costa sa construiesti o casa in Bucuresti, constructii case, cost constructie casa, firma de constructii, muncitori constructii, pret constructie casa 2019

Cat costa sa construiesti o casa?

Va doriti sa construiti o casa? Ca orice viitor proprietar de imobil, doriti sa aveti o viziune clara a costului unui proiect de constructie si asupra duratei de executie a lucrarilor.
Totusi, fiecare proiect este unic, sunti multi factori si multi pasi pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand dorim sa estimam costurile unei case.

Cat costa sa construiesti o casa? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand doresti sa estimezi un cost al constructiei casei?

1. Planul casei - fiecare om stie sigur cum arata casa visurilor lui. Alegerea planului locuintei este una dintre cele mai importante etape, si va sfatuim sa va implicati cat mai mult, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. Pentru inceput, puteti cauta pe internet planuri de case de toate formele si modelele. Veti avea de luat o decizie dificila, pentru ca trebuie sa va raportati la nevoile si stilul de viata al familiei. Pe internet, veti gasi foarte multe informatii utile, criterii legate de tipul de case, suprafata, modelul, indiferent daca alegeti un proiect de casa mica, medie sau mare.
Un proiect de casa poate parea la prima vedere costisitor, insa daca aveti de la inceput o viziune clara a ceea ce va doriti, costurile se pot simplifica. Consultati un specialist care va poate oferi toate detaliile necesare referitoare la costurile proiectului. Calculati cu atentie maxima cam cat va permiteti sa investiti si discutati cu proiectantul pentru o oferta de pret.

2. Alegerea firmei de constructii - alegerea firmei de constructii potrivita este o etapa foarte importanta. Lucrati numai cu specialist cu experienta in domeniu. Dincolo de aspectul financiar, sunt si alte criterii pe care trebuie sa le luati in calcul pentru a lucra cu un constructor serios.
Acordati o atentie deosebita acestui pas.
O firma de constructii trebuie sa fie transparenta atat din punct de vedere financiar, cat si al organizarii : sa aiba personal calificat, manopera sa fie inclusa in oferta, timpul de executie sa respecte un grafic prestabilit. Nu in ultimul rand, trebuie sa existe seriozitate, punctualitate, sa se lucreze la un standard de calitate, sa existe o buna comunicare intre client si constructor pe parcursul derularii lucrarilor, echipa de constructii sa vina cu sfaturi si idei care pot imbunatati calitatea si durabilitatea constructiei, sa aiba un nivel de experienta si pregatire in acest sens.
Meseria de constructor este una destul de complexa si nu se ruzumă doar la muncă fizica. Trebuie sa existe si creativitate pe partea de a da solutii in ceea ce priveste imbinarea si montarea materialelor, sa se documenteze permanent in ceea ce priveste inovatiile pe piata, deoarece daca se respecta anumite criterii, puteti fi scutiti de o cheltuiala in plus.
Daca totul este bine gandit de la bun inceput, puteti face economii la materiale, fara insa a face rabat de calitate.

 Citeste si Pret mp casa la rosu

Firma constructii - Bucuresti si Ilfov 
Firma noastra are o experienta de peste 10 ani in domeniu. Construim case la rosu si la cheie.
Echipa noastra este ambitioasa si cu perspective clare, toate proiectele realizate de specialistii nostri sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate. Lucram numai cu personal specializat, foarte bine pregatit, suntem o echipa care depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde. Eforturile noastre se concretizeaza in proiecte de succes si cat mai multi clienti fericiti. 
Aveti deja proiectul si v-ati facut planuri pentru construirea casei? Sunati-ne la numarul de telefon  0729.649.930 pentru oferta de pret.

3. Idei asupra costurilor/mp - o oferta estimativa a calcului pe mp va poate ajuta sa va faceti o idee asupra costurilor constructiei. Constructorul va veni cu o oferta de pret in acest sens.

4. Arhitectura, calitatea si finisajele casei dumneavoastra - Costul final al locuintei nu va fi dat doar de dimensiunea casei. Arhitectura, calitatea materialelor, finisajele nu trebuie trecute cu vederea atunci cand calculati costurile casei dumneavoastra.

Citeste si Pret mp casa la cheie

5. Alegerea materialelor de constructii - consultati-va cu constructorul. El va sti sa va ofere informatii clare asupra acestui aspect. Alegeti materiale la  un bun raport calitate-pret.
 Durabilitatea materialelor de constructii ar trebui sa fie unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa il luat in calcul.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala