Pret mp casa la cheie 2019

casa la cheie 2019, constructie casa la cheie, mp casa la cheie, pret mp, preturi constructii 2019,

PRET MP CASA LA CHEIE
Ce este casa la cheie?

Dupa finalizarea casei la rosu, se executa lucrarile de finisaj, care au ca scop terminarea cladirii.
Practic, casa la cheie va ofera posibilitatea unei mutari imediate, este o casa complet finisata, nu mai ramane decat sa achizitionati mobila.

"Casa la cheie" include urmatoarele etape :
- finisajele exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare)
- finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi)
- instalatii sanitare (robineti bucatarie/baie, racorduri, chiuveta, cada/cabina dus, vas toaleta)
- instalatii termice (calorifere, racorduri, centrala termica);
- instalatii electrice (retea electrica, intrerupatoare, prize).

Citeste si Cat costa sa renovezi o casa?

Etapa de executie a finisajelor 
Etapa de executie a finisajelor, cea care poate dura intre 30 si 45 de zile, este importanta in primul rand din punct de vedere al preferintelor clientului.

Constructia unei case presupune multa munca, un buget considerabil si mult timp investit. Ideea de a incepe o constructie de la zero poate parea imposibila pentru multa lume, si nu doar aspectul financiar este cel care impiedica acest vis. Case ieftine nu se gasesc, iar forta de munca si timpul dumneavoastra trebuie puse in balanta.

Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Construim case de la zero la un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. In functie de buget, orice client are posibilitatea de a alege intre construirea unei case la rosu sau la cheie. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii.

Daca v-ati hotarat ca ati dori sa va schimbati locuinta sa va mutati intr-o casa noua, mai spatioasa, mai moderna, mai frumoasa, sau doriti o casa de vacanta; puteti acum opta pentru construirea unei case la cheie.

Stim ca visul dumneavoastra este sa aveti o casa, iar noi vom pune bazele experientei si cunostintelor noastre in domeniu, pentru ca executia casei la cheie sa se desfasoare conform dorintelor dumneavoastra.


Pret casa la cheie
Costul unei case la cheie se va intocmi pe baza proiectului de constructie. Se va intocmi un deviz pentru stabilirea costurilor pentru manopera.
Specialistii nostri va pot oferi detalii la telefon  0729.649.930.



Citeste si Pret casa la cheie 2018

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala