Cat costa sa renovezi o casa?

cat costa sa renovezi o casa, pret renovare casa, renovare casa, renovare casa 2019, amenajare casa 2018, firma amenajari interioare, amenajari interioare 2019

Cat costa sa renovezi o casa?

Renovarea casei pas cu pas

Fie ca discutam despre modernizarea unei case batranesti din lut, sau despre cresterea confortului prin modernizarea unei locuinte recente, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte inainte sa va apucati de lucru.
Renovarea casei este o investitie, in primul rand trebuie sa va faceti un plan pentru estimarea costurilor si stabilirea unui program de renovare. Alegerea echipei potrivite este extrem de importanta. Este esential sa existe si o buna comunicare intre beneficiar si echipa, specialistii pot oferi sfaturi in privinta calitatii materialelor potrivite. Pot veni cu idei care au ca scop sporirea calitatii si durabilitatii finisajelor. Alegeti o echipa de amenajari interioare specializata, cu experienta in domeniu si pregatiti-va de inceperea proiectului. Aflati care este intervalul de timp pentru fiecare etapa, dar si de ce materiale veti avea nevoie pana la final.
Optati pentru materiale de calitate, pentru ca lucrarea sa reziste cat mai mult in timp.
Renovarea unei case implică schimbarea finisajelor pentru pereţi, podea sau parchet, tâmplăria – respectiv uşi şi ferestre, şi chiar montarea unor noi sisteme electrice, de gaze sau de apă, inclusiv ţevi, robineţi sau instalaţii sanitare.

Citeste mai mult: adev.ro/pbc1gz
Renovarea casei implica schimbarea finisajelor pentru pereti, podea, tamplaria (usi si ferestre), iar daca este cazul, montarea unor sisteme electrice, de gaze sau de apa.

Reconditionarea pardoselilor si a peretilor
In situatia in care exista denivelari, fisuri, sparturi in pereti, se vor face reparatii. Se poate opta si pentru gips-carton, un finisaj destul de des intalnit in locuinte, datorita numeroaselor sale avantaje. In aceasta etapa, se vor reface si tencuielile.
Tot acum este momentul turnarii de sape pentru podele.

Finisaje interioare
Dupa ce s-au uscat peretii, se va trece la aplicarea gletului. Se vor aplica 2 straturi de glet grosier, dupa ce se usuca peretii se va mai aplica un strat de glet de finisaj. Apoi se poate trece la slefuirea peretilor. Dupa slefuire, se va aplica un strat amorsa antimucegai. Dupa ce ne asiguram ca suprafetele sunt uscate si curate, se va trece la vopsirea peretilor. Sunt necesare 2 straturi de vopsea lavabila, pentru acoperire si finisaje perfecte.
In baie si bucatarie se vor aplica placi ceramice, marmura sau mozaic. In dormitoare, living, hol, se va monta parchet pe pardoseala. Odata ce decorarea va fi completa, pot fi asezate mocheta sau covoarele.
Pentru pereti se mai poate opta pentru tapet, ca alternativa la clasicele zugraveli. Este din ce in ce mai folosit, prezent intr-o gama foarte variata de modele si culori. Prezinta avantajul ca este foarte usor de intretinut, costurile sunt accesibile, dar si ca utilizand tapetul se pot obtine detalii si forme unice, care nu pot fi obtinute printr-o simpla zugravire.

Curatenia finala
Dupa finalizarea acestor operatiuni, veti face curatenia finala si va puteti ocupa de cea mai frumoasa parte : decorurile, mobilarea locuintei.

Echipa finisaje interioare
Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Construim case de la zero la un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. In functie de buget, orice client are posibilitatea de a alege intre construirea unei case la rosu sau la cheie. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii.

Pret renovare casa
In ceea ce priveste costul renovarii casei, se va intocmi un deviz pentru manopera, conform proiectului. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon  0729.649.930.
Accesati si Lista de preturi  




Renovarea unei case implică schimbarea finisajelor pentru pereţi, podea sau parchet, tâmplăria – respectiv uşi şi ferestre, şi chiar montarea unor noi sisteme electrice, de gaze sau de apă, inclusiv ţevi, robineţi sau instalaţii sanitare

Citeste mai mult: adev.ro/pbc1gz
Renovarea unei case implică schimbarea finisajelor pentru pereţi, podea sau parchet, tâmplăria – respectiv uşi şi ferestre, şi chiar montarea unor noi sisteme electrice, de gaze sau de apă, inclusiv ţevi, robineţi sau instalaţii sanitare.

Citeste mai mult: adev.ro/pbc1gz

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala