Pret manopera tencuiala decorativa

fatada, manopera tencuiala decorativa, pret manopera fatada, pret manopera tencuiala, pret tencuiala decorativa 2019, tencuiala 2019, tencuiala 2018

 Detalii la telefon 0729.649.930.

Tencuiala decorativa - ce este si pentru ce se utilizeaza?

Tencuielile decorative au la baza doua feluri de compus; acestea sunt alcatuite fie din rasini, fiind numite tencuieli sintetice, fie din ciment, purtand numele de tencuieli minerale.

Tencuiala decorativa  este stratul de finisaj aplicat pe fatada unei cladiri, cu un rol deosebit de important atat la nivelul esteticii constructiei cat si in protejarea acesteia fata de factorii de mediu.

Tencuiala decorativa siliconica are o mai mare permeabilitate la vapori fata de cea acrilica. De asemenea, ea nu permite patrunderea apei si are o buna rezistenta la foc.

Tencuiala decorativa acrilica este probabil si cel mai intalnit model de tencuiala. Aceasta are o aderenta foarte buna la suport, fiind pe baza de rasini acrilice, cu adaos de cuart, aditivi si granule de marmura de diverse marimi, pentru finisarea superioara a tencuielilor exterioare si obtinerea de efecte decorative deosebite, cu aspect striat. Cea mai ieftina si mai des utilizata tencuiala decorativa este cea acrilica. Aceasta permite trecerea vaporilor dinspre interior inspre exterior, adica este permeabila la vapori si rezista bine la intemperii.

Avantajele tencuielii decorative
La exterior, trebuie sa asiguram un finisaj care sa protejeze cladirea impotriva apei si umiditatii, a factorilor de mediu externi care pot afecta structura cladirii, sa imbunatateasca proprietatile izolatoare, sa asigure un aspect placut.

Paleta cromatica
In ceea ce priveste paleta cromatica, tencuiala decorativa indeplineste toate criteriile necesare pentru a satisface toate preferintele. Gasim pe piata o gama foarte variata de culori, de la culori deschise, culori intense, pana la culori inchise.
Pentru fatada, este recomandat sa folositi nuante cat mai naturale, pastelate, calde, care sa-i confere cladirii luminozitate si un aspect placut, mai putin strident.
Nuantele mai indraznete pot fi folosite pentru a evidentia anumite detalii, precum conturul ferestrelor.
Se recomanda utilizarea culorilor mai deschise.


Tencuiala decorativa poate fi granulata sau bob langa bob, este denumita astfel pentru ca are aspectul unor boabe sau granule; zgar
iata sau scoarta de copac, adica are aspectul unor zgarieturi, similare celor de pe scoarta de copac.

Pret manopera tencuiala decorativa
Pentru ca orice proiect sa atinga standardele de calitate dorite, este esentiala alegerea unor specialisti. Experienta in domeniu si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie reprezinta factori decisivi in executia corecta a oricarei lucrari.
Pentru o oferta de pret in ceea ce priveste manopera tencuiala decorativa, ne puteti contacta la nr de telefon  0729.649.930. Specialistii nostri va vor oferi toate detaliile si va pot sfatui in privinta alegerii materialelor, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.

Citeste si Pret manopera fatada

Citeste si Preturi amenajari interioare


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala