Pret manopera fatada

 fatada piatra naturala, fatada tencuiala decorativa, manopera fatada 2019, pret fatada, pret manopera fatada 2019, tipuri de fatada, placare fatada pret


Pret manopera fatada
  Detalii la telefon  0729.649.930.

Fatada casei reprezinta practic cartea de vizita a casei tale. Este prima care va fi observata. Atat prin designul ales, cat si prin materialele si culorile folosite, fatadele caselor pot exprima gusturile, dar si statutul financiar al proprietarilor.  Fatada trebuie, in primul rand, sa respecte arhitectura casei si a strazii pe care se afla. Fatada trebuie aleasa dupa considerente estetice, dar sa se tina cont si de rezistenta in timp a materialelor, cat si de intretinerea lor.
Fiecare material utilizat vine cu propriile caracteristici, atat in privinta aspectului, cat si a rezistentei la factorii de mediu si la trecerea timpului.
Cand alegi materialele pe care le vei folosi pentru decorarea fatadei, este indicat sa tii cont de designul per ansamblu al casei, de buget, de timp si banii pe care esti dispus sa ii investesti in intretinerea fatadei.

Ce model de fatada alegem?

Piatra naturala avantaje :
- nu se demodeaza niciodata ;
- un material versatil;
cel mai apreciat material de constructie pentru fatada ;
- unul dintre cele mai rezistente materiale de constructie ;
- este prezentata intr-o varietate de texturi si culori, cele mai populare tipuri de pietre folosite pentru fatada fiind granitul, ardezia si calcarul ;
- poate fi folosita doar pe anumite portiuni ale fatade, pentru a aduce un plus de eleganta si rezistenta casei ;
Ca si dezavantaj, putem mentiona costul ridicat al acestui material de constructie, insa daca ne gandim la rezistenta in timp, consideram ca se merita investitia.

Fatada din piatra reconstituita
Piatra reconstituita este alternativa mult mai ieftina a pietrei naturale. Aceasta este obtinuta din bucati macinate de piatra naturala, ce au fost recompuse prin folosirea unor lianti. Piatra reconstituita are o compozitie asemanatoare cu cea a betonului, dar imita pietrele naturale.

Fatada din lemn 
Fatadele din lemn  sunt potrivite pentru cei care isi doresc o casa traditionala, rustica.
Are nevoie de un tratament special aplicat periodic, pentru a rezista testului timpului.

Fatada din sticla 
Se preteaza caselor moderne si ultramoderne. Fatadele din sticla nu sunt intalnite destul de des, din cauza preturilor extrem de scumpe.

Fatade cu tencuiala decorativa 
Tencuiala decorativa este cel mai utilizat material pentru fatade. Este usor de aplicat, este disponibila intr-o paleta impresionanta de culori si rezista bine in timp.Poate fi aplicata pe orice tip de suprafata.

Caramida
Caramida este unul dintre cele mai vechi materiale folosite la imbracarea fatadelor caselor si, pe langa faptul ca este foarte rezistenta si ecologica, ofera un aspect elegant casei.

Pret manopera fatada 
Pretul manoperei pentru fatada variaza in functie de materialul folosit.
Pentru o oferta de pret in ceea ce priveste manopera fatada, ne puteti contacta la nr de telefon 0729.649.930. Specialistii nostri va vor oferi toate detaliile si va pot sfatui in privinta alegerii materialelor, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Accesati si Lista de preturi  





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala