Zugravit cu lavabila. Idei de zugravit. Culori de vara, care te vor face sa te simti ca in vacanta

 zugravit cu lavabila, zugraveli interioare, preturi zugravit, zugravit 2019, zugravit apartament 2019, zugravit casa 2019

Culori vibrante, placute ochiului, care sa te faca sa te simti ca in vacanta? Nuantele vibrante si nuantele linistitoare sunt favoritele noastre pentru lunile calde. Indiferent daca va ganditi la o zugravire cu lavabila, rapida, in ton cu sezonul, sau preferati sa pastrati nuantele verii pe tot parcursul anului in locuinta dumneavoastra, cu siguranta va vor incanta alegerile pe care le veti face.

1. Coral, culoarea anului 2019
 O nuanta de portocaliu-piersica, nuanta coral inseamna energie, optimism si reconectarea cu natura.
Culoarea inspiră senzaţia de confort şi căldură, exact asa cum trebuie sa fie un camin.




2.Galben
Asociat in special cu perioada verii si cu caldura soarelui, galbenul puternic este o idee buna in orice amenajare interioara. Este o culoare care da senzatia de deschidere si luminozitate.




3. Roz
Nu este o culoare usor de manevrat, insa cu putina inspiratie, putem face o amenajare deosebita. Daca vi se pare prea mult sa folositi roz pe toti peretii, alegeti o zona de interes, cum ar fi o fereastra, pe care sa o scoata in evidenta. Rozul va da o nota de romantism intregii incaperi.



4. Indigo
Este o culoare clasica, considerata una dintre cele mai somptuoase si elegante culori. Este culoarea ideala pentru amenajarea unei case pe plaja, dar si pentru o casa amenajata in stil clasic. Adauga o sensibilitate regala camerei de zi.


5. Portocaliu
O culoare vie, in nuante neon, perfecta pentru amenajari interioare indraznete. Ofera camerei un dinamism aparte. O culoare vibranta, care te duce cu gandul la vacanta si la  zilele toride de vara.



Zugravit apartamente, case 2019
Aveti in plan sa zugraviti casa? Atunci trebuie doar sa va relaxati si sa va bucurati de timpul liber! Echipa noastra de specialisti se ocupa de tot. Detalii la telefon 0729.649.930.

Preturi zugravit 2019
Pentru detalii despre pret, click aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera piatra naturala

Preturi amenajari interioare 2019