Tot ce trebuie sa stii despre parchetul laminat

parchet laminat, pret montaj parchet laminat, manopera parchet laminat, meseriasi parchet, preturi parchet laminat 2019, intretinere parchet, despre parchetul laminat

O casa cu parchet are caldura, personalitate, eleganta. Parchetul este de mai multe tipuri : laminat, stratificat, masiv. Parchetul laminat este cea mai populara alegere, este un material extrem de apreciat de toti care urmeaza sa amenajeze o locuinta, datorita proprietatilor sale excelente.



Ce este parchetul laminat?
Parchetul laminat are un aspect deosebit, dar v-ati intrebat vreodata ce intra in compozitia sa? Parchetul laminat este un amestec de lemn si rasini sintetice, pe suprafata caruia se aplica un strat protector, foarte rezistent. Aspectul de lemn este dat de o imagine, care reproduce desenul natural al lemnului, cu fibra, noduri, pori, dar si unele efecte create prin finisaje facute pe lemn, cum ar fi semnele imbatranirii sau deteriorarii lemnului in timp.
Rezistenta parchetului laminat este conferita in cea mai mare parte de stratul de protectie care se aplica pe suprafata pardoselii.  
Parchetul laminat pentru trafic intens are o rezistenta deosebita, chiar si la socuri. 




Cum alegem parchetul laminat? 
Atunci cand alegem parchetul laminat, trebuie sa tinem cont de mai multi factori : destinatia incaperii, stiluri si moduri de decorare, culori, gradul de luminozitate a incaperii.
In camera de zi, hol, bucatarie, se foloseste parchet laminat de minim 8 mm, care sa fie destinat traficului intens. In dormitor si in alte zone ale locuintei mai putin circulate, poate fi folosit parchet laminat cu grosimi mai mici, incepand cu 6 mm.
Folositi nuante inchise numai daca aveti camere de mari dimensiuni. Vopsiti peretii in nuante deschise si optati pentru mobilier luminos, vesel.  In incaperile intunecate, folositi nuante deschise stefar alb, fag. Camerele de mici dimensiuni vor arata mult mai bine daca optati pentru o pardoseala laminata in nuante deschise. 


Citeste si Parchet laminat alb - ultima tendinta in amenajari interioare

Diversitate de nuante si modele
Diversitatea de modele si nuante reprezinta un mare avantaj al parchetului laminat. Exista sute de variante de modele si culori, astfel incat este practic imposibil sa nu gasesti un model conform cerintelor tale. Mai mult decat atat, imitatiile sunt atat de reusite, incat este greu de spus daca este lemn natural sau pardoseala laminata. Se pot obtine design-uri deosebite, din nuante sau imitatii care cu greu pot fi realizate prin materiale conventionale, din lemn natural.


Pret avantajos
Parchetul laminat este cel mai  ieftin tip de parchet, mult mai avantajos decat parchetul stratificat si masiv.



Usor de intretinut
Parchetul laminat se intretine foarte usor, nu are nevoie de ingrijiri speciale. Nu este nevoie de solutii speciale de curatat, de ceara sau polish, ci doar de un aspirator si de o stergere cu un mop sau o carpa umeda.


 Montaj parchet
Specialistii nostri cu experienta de peste 10 ani in domeniu, ofera servicii profesionale montaj tapet. Pentru detalii si programari, contactati-ne la 0729.649.930. 
Lista de Preturi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala