Cum decoram peretii? Idei creative


idei decorare pereti, decor pereti cu tapet, montaj tapet, amenajare dormitor, renovare apartament, decor pereti 2019, placare pereti cu lemn

Cum decoram peretii? Idei creative
Spatiul interior arata prea monoton si plictisitor? Atunci puteti lua in calcul decorarea peretilor intr-un  mod mult mai creativ si original. Puteti face mai mult decat sa aplicati niste stickere sau sa atarnati niste tablouri. Puteti sa faceti camera sa para mult mai interesanta, fara prea mult efort, iar efectul sa fie spectaculos. Iata cateva modalitati :

Montaj tapet 
Un tapet montat pe peretii camerei va scoate incaperea din anonimat. Este un element de decor cu care nu puteti da gres. Gasiti pe piata o colectie impresionanta de modele si tipuri de tapet, pentru toate gusturile, potrivite oricarui stil de amenajare.



Pereti placati cu lemn
Un impact vizual puternic va avea si un perete placat cu lemn. Panourile moderne din lemn sunt in tendinte, iar lemnul este un finisaj care creeaza o atmosfera placuta, calda. Lambriurile, modelele obtinute din lemn de diferite culori, modelele geometrice, pot fi regasite in design-uri creative, surprinzatoare.


Fototapet
La fel ca si tapetul, fototapetul este un element decorativ care va fi remarcat. In plus, este accesibil din punct de vedere al costurilor. Cu o nota de originalitate, va reusi sa schimbe complet camera in care va fi montat.


Citeste si Renovare Casa

Vopseaua lavabila  
Pentru ca nu doriti o camera monotona, nu zugraviti peretii in alb.
Variantele sunt nenumarate, de la culori pale la nuante intense, de la culori reci la tonuri calde, de la nuante luminoase la vopsele intunecate si sobre. Atunci cand alegeti nuanta potrivita, tineti cont de luminozitate, camera care va fi vopsita, dimensiunea camerei. Nu uitati, culorile au rol important in designul interior.



Servicii profesionale montaj tapet, fototapet, zugraveli interior 
Specialistii nostri ofera servicii profesionale montaj tapet, fototapet, zugravit, la preturi extrem de avantajoase. De asemenea, avem specialisti in domeniu pentru montaj gresie, faianta, parchet, rigips, diverse servicii de amenajari interioare si exterioare. Oferim o gama variata de servicii in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, pentru ca fiecare client sa beneficieze de o amenajare completa, in cel mai scurt timp. Specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti in domeniu si la curent cu tot ce este nou in materie de amenajari. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Pentru informatii suplimentare, ne ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0729.649.930.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala