Renovare casa

pret renovare casa 2019, renovare casa, cat costa sa renovezi casa, amenajare casa, zugravi casa, renovare casa 2019, echipa renovat casa, gresie bucatarie, idei amenajare casa, finisaje interioar, manopera renovare casa

RENOVARE CASA
Fie ati achizitionat de curand o locuinta, fie doriti sa faceti cateva schimbari, am pregatit cateva idei de amenajare a locuintei care va vor incanta cu siguranta. Stilul de amenajare este foarte important, trebuie sa se potriveasca cu restul detaliilor, insa, cel mai important lucru este ca trebuie sa corespunda preferintelor dumneavoastra. O locuinta care sa va reflecte personalitatea, estetica si functionala, calda si primitoare, reprezinta dorinta fiecaruia.
In acest articol vom discuta despre cateva idei de amenajare simple, insa intr-un articol urmator vom pune mai mult accent pe stilurile de amenajare.
Daca bugetul nu va permite sa faceti schimbari majore, cateva detalii pot face diferenta. Pentru renovarea casei cu un buget redus, echipa noastra va sta la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon  0729.649.930.
Oferim cea mai variata gama de servicii in domeniul amenajarilor interioare, avem experienta de peste 10 ani in domeniu. Toate proiectele realizate de specialistii nostri sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate.
Stim ca tendintele interioare in amenajari sunt in continua schimbare, din acest motiv specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti, cu idei despre noile tendinte si cunostinte vaste in domeniu.
Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri.

Citeste si Amenajari Interioare

IDEI AMENAJARE CASA

1. Gresie in bucatarie Casele vechi inca mai au linoleu in bucatarie. Inlocuiti-le cu placi ceramice in stil rustic pentru un design traditional.



 2. Tapet in living si dormitor
Preferat de designerii de interior, tapetul a revenit in tendinte in ultimii ani, iar rezultatul este spectaculos. Tapetul are numeroase avantaje, se gaseste intr-o varietate de patternuri, culori, texturi si a evoluat foarte mult din punct de vedere calitativ si estetic.


3. Zugraveste un singur perete
Poti opta pentru improspatarea incaperilor. Poti combina 2 culori sau poti opta pentru zugravirea unui singur perete intr-o culoare, iar restul peretilor sa ramana albi sau zugraviti intr-o culoare neutra.



4. Opteaza pentru culori contrastante
Combinatia de culori contrastante, precum negru si alb, culori elegante, reprezinta o alegere inspirata. Mobila din lemn va completa designul dorit.



5. Un perete placat cu piatra naturala
Un singur perete placat cu piatra naturala va schimba aspectul intregii incaperi. Pentru un plus de eleganta si rafinament, piatra naturala este intotdeauna o optiune potrivita.






Citeste si Cat costa sa renovezi un apartament?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala