Amenajari Interioare 2019. Trenduri design interior

amenajari interioare, amenajari interioare 2019, preturi amenajari interioare, design interior, tendinte 2019, echipa amenajari, firma amenajar, finisaje interioare

Amenajari Interioare 2019
Chiar daca mai sunt aproape doua luni pana anul viitor, designerii s-au gandit deja sa ne puna la curent cu trendurile anului viitor. Asa cum noul an vine intotdeauna cu noutati, ar fi o idee potrivita sa va ganditi la schimbari in ceea ce priveste designul interior.  Si nici nu este neaparat necesar sa faceti schimbari majore, cateva detalii si decoratiuni pot face diferenta. Cu cateva costuri minime, puteti schimba radical o incapere, ii puteti da o nota de personalitate si unicitate.
Iata care sunt noile tendinte in amenajari si decoratiuni pentru anul 2019:

1. Tesaturi si tapet cu motive florale
Tapetul este un "must -have"si in acest an, iar avantajul este ca puteti improspata si inveseli o locuinta cu ajutorul modelelor florale, care sunt in tendinte anul viitor. Si tesaturile florale sunt la mare cautare, asa ca vor fi foarte usor de asortat cu tapetul.
Citeste si : Montaj tapet 





2. Pattern-uri grafice, geometrice
Mult timp au fost in tendinte amenajarile minimaliste, monocromatice, dar iata ca este timpul sa iesim din acest tipar. Se poarta placile ceramice cu  diverse modele grafice, geometrice. 




3. Piesele handmade
In anul 2019, la mare cautare sunt lucrurile realizate manual.
Printre cele mai apreciate materii prime si texturi sunt materialele textile din tesaturi naturale.
Articole fabricate manual, folosind materiale durabile precum iuta, hartie de orez si argila, sunt in tendinte in 2019. Oamenii au nevoie de aceste elemente in casele lor ca o modalitate de a se simti mai aproape de origini si natura.


4. Culori versatile
Designerii propun culori versatile pentru anul 2019.  Verdele inchis este una dintre cele mai folosite culori, cat mai multe persoane aleg aceasta nuanta si in amenajari interioare.
Citeste si : Zugravit interior 2018



5. Pardoseli din lemn in nuante deschise
Pardoselile din lemn masiv in culori deschise reprezinta alegerea specialistilor pentru anul 2019. Culorile deschise au numeroase avantaje, vor face spatiul sa para mult mai luminos si de dimensiuni mai mari. Aceste tipuri de pardoseli sunt potrivite oricarui stil.
Citeste si : Pret manopera parchet



Firma amenajari interioare
Oferim cea mai variata gama de servicii in domeniul amenajarilor interioare, avem experienta de peste 10 ani in domeniu. Toate proiectele realizate de specialistii nostri sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate.
Stim ca tendintele interioare in amenajari sunt in continua schimbare, din acest motiv specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti, cu idei despre noile tendinte si cunostinte vaste in domeniu.
Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon  0729.649.930.
Consultati si LISTA DE PRETURI




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala