Trei modele de tapet pentru hol


V-ati gandit sa schimbati aspectul holului pentru fara prea mult deranj? Atunci apelati cu incredere la tapet - un mod spectaculos de a amenaja o incapere.
Specialistii nostri cu experienta de peste 10 ani in domeniu, ofera servicii profesionale montaj tapet vinil, fototapet, tapet lavabil, tapet cu insertii metalice, tapet matase, catifea. Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra. Pentru programari montaj,  0729.649.930.

Tapetul poate fi folosit in orice incapere din locuinta, inclusiv in baie, bucatarie sau pe hol. Exista o gama foarte variata de modele de tapet, potrivite pentru orice camera.

Citeste si Cele mai frumoase modele de fototapet

Va prezentam cinci modele de tapet potrivite pentru hol

Tapet in dungi


 Un tapet in dungi este foarte potrivit pentru hol, deoarece are capacitatea de a mari vizual incaperea. In plus, este unul dintre cele mai utilizate modele de tapet. O alegere indrazneata care va schimba complet aspectul holului. Dungile verticale vor crea iluzia unui tavan mai inalt.  Tapetul cu dungi se armonizeaza perfect cu mobila in stil minimalist.

Citeste si Manopera tapet

Tapet in nuante deschise
V-ati gandit ca tapetul poate fi ales si in functie de luminozitate?
Intr-o incapere luminoasa putem folosi modele de tapet in culori inchise, in schimb daca incaperea este intunecata, folositi tapet in nuante deschise. Vor face ca incaperea sa para mai mare.


 Fototapet
Spectaculos, impresionant si indranznet, fototapetul este un element de decor cu care nu puteti da gres. Are un impact puternic, reda personalitate holului dumneavoastra.

Fototapetele ce creaza senzatia de adancime, maresc iluzia unui loc mai spatios.


Montaj fototapet
Pentru programari montaj, 0729.649.930. 

Citeste si Echipa montaj tapet

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Modele gresie si faianta in stil marocan