Pret mp casa la rosu 2019

casa la rosu 2019, casa la rosu ieftina, manopera casa la rosu, oferta casa la rosu, pret casa la rosu, pret mp


PRET MP CASA LA ROSU
Unul dintre aspectele importante ale construirii unei case este legat de costuri, astfel ca multi se vor intreba care sunt costurile pentru materiale si manopera.

CASA LA ROSU - ETAPE SI DURATA DE CONSTRUCTIE

Constructia casei la rosu presupune mai multe etape. Atunci cand ne referim la casa adusa in stadiul la rosu, ne gandim la o casa fara finisaje.
O casa la rosu va avea zidurile, planseele si acoperisul executate .
Etapele incluse in realizarea casei la rosu sunt:
- realizarea fundatiei ;
- zidirea peretilor ;
- sarpanta - structura acoperisului;

Casa adusa in stadiul " la rosu", nu include finisajele, partea exterioara a acoperisului, instalatiile (electrice, sanitare, termice), tamplaria.
Practic, este casa cucaramida "la vedere".

Durata de constructie difera de la lucrare la lucrare. Durata construcției unei case la roșu este de aproximativ 30- 45 de zile, in functie de complexitate, dimensiune, etc.

Pretul pe mp casa la rosu variaza in functie de complexitate si poate fi stabilit in baza proiectului de executie a casei.  Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la 0729.649.930.
Echipa noastra va ofera consultanta si suport pe tot parcursul derularii lucrarilor.

Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Construim case de la zero la un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. In functie de buget, orice client are posibilitatea de a alege intre construirea unei case la rosu sau la cheie. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii. Oferta de pret pe baza de proiect.
Accesati si Lista de preturi 



Detalii la telefon 0729.649.930.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala