Idei Amenajari Interioare primavara 2019


A venit primavara! In sfarsit, ne putem bucura de zile insorite, de verdele crud al ierbii, de zile cu caldura si binedispozitie.

Anotimpul schimbarii vine cu noi trend-uri in design interior, iar noi putem profita de acest nou sezon pentru a face caminul mult mai calduros si primitor si, de ce nu...mult mai vesel!

Natura reprezinta o sursa de inspiratie si in design interior, iar print-urile florale sunt in tendinte, mai ales primavara.  Este un anotimp care ne permite sa ne jucam cu culori vibrante, decoratiuni, pattern-uri florale.

1. Tapet floral
Anul acesta, se poarta tapetul cu imprimeuri florale de mari dimensiuni. Tapetul este un element decorativ care a castigat foarte multa popularitate in ultimul timp. Daca nu te-ai gandit inca sa decorezi casa cu tapet, poate ca acum este momentul, nu credeti?




2. Verdele, culoarea primaverii
Se spune ca verdele este culoarea primaverii, cea care exprima readucerea la viata a naturii.
Este o culoare foarte placuta ochiului uman, relaxanta, linistitoare.
Una dintre culorile anului 2019 este verdele inchis. Il poti integra in decorul locuintei tale vopsind peretii sau adaugand diferite accente de culoare.
Este o culoare care se va potrivi perfect in diferite stiluri de amenajare. Si verdele turcoaz este in tendinte anul acesta, care se potriveste foarte bine in special in amenajarile retro/vintage.


3. Modele geometrice
Modelele geometrice sunt in tendinte anul acesta. Modelele geometrice sporesc atractivitatea si impactul vizual al elementelor de mobilier si se potrivesc de minune la piese in culori vii si puternice.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala