Ce culori alegem pentru amenajarea bucatariei?

culori bucatarie, amenajare bucatarie, renovare bucatarie, renovare casa


Bucataria este un spatiu placut pentru intreaga familie. Este locul unde gatim, servim masa, petrecem timp cu familia sau cu prietenii. Una dintre cele mai importante incaperi din locuinta, bucataria, trebuie sa imbine functionalitatea cu un design placut.
Chiar daca suntem tentati sa folosim nuante clasice pentru amenajarea bucatariei, acestea nu sunt intotdeauna cea mai inspirata alegere. Bucataria, la fel ca si celelalte incaperi din casa, trebuie sa reflecte personalitatea proprietarilor, care trebuie sa se relaxeze si sa sa regaseasca in intimitatea propriului camin.

1. Gri
O bucatarie amenajata in stil clasic, ce debordeaza de eleganta si rafinament. 


Aceasta bucatarie este dovada perfecta ca gri este o culoare inspirata si calmanta, fara a fi plictisitoare. Aspectul modern este completat de felinarele in forma geometrica suspendate deasupra zonei de luat masa.



Citeste si Pret zugravit apartament

2. Verde deschis
Verdele il asociem cu natura, prospetimea, renasterea, revitalizarea, prosperitatea si siguranta.
In amenajari, este una dintre cele mai folosite si potrivite culori.
Este o culoare calmanta si foarte placuta ochiului uman. Desi nu o intalnim la fel de des in bucatarie, deoarece ni se pare o culoare potrivita pentru dormitor sau living, iata ca ne putem abate de la aceste reguli, mai ales daca ne place foarte mult verdele.


3. Albastru deschis
Cum fi se pare atmosfera in aceasta bucatarie? Nu -i asa ca pare foarte calmanta si relaxanta? O bucatarie spatioasa si luminoasa, iar folosirea nuantei de albastru deschis s-a dovedit a fi o alegere foarte potrivita.


4. Galben
Galben este o culoare incarcata de energie pozitiva, vesela, luminoasa, stralucitoare, care emana optimism. Accentele de culoare folosite in amenajarea acestei bucatarii sunt perfecte pentru a inveseli atmosfera.


5. Albastru marin
Ne place combinatia alb-albastru folosita in aceasta bucatarie, potrivita pentru stilul navy, dar si modern.


Citeste si Pret zugravit casa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala