Modele de tapet pentru hol

modele tapet, montaj tapet, modele tapet hol 2019, manopera tapet, tapetari Bucuresti, echipa montaj tapet, mp de pus tapet, cat costa de montat tapet, montat tapet restaurant, montat tapet hotel, firma montat tapet

Daca va ganditi sa dati un nou aspect holului, puteti opta pentru infrumusetarea acestuia cu tapet.
De la imprimeuri florale, damascuri, animal print,  pana la imprimeuri cu modele geometrice, tapetul se gaseste intr-o colectie impresionanta, pentru orice gusturi si preferinte.
Tapetul are un impact vizual puternic in camera in care este montat, mai ales daca incaperea este de mici dimensiuni.

1. Un model de tapet floral cu design deosebit. Tapetul cu flori mari este potrivit pentru un hol cu un spatiu generos. S-au folosit culori deschise, care sa ofere luminozitate incaperii. S-a creat o atmosfera vesela in hol.2. Pe un perete al holului de mici dimensiuni, este montat un tapet floral pe fundal negru, de o eleganta deosebita.


3. In acest hol s-a optat pentru montarea a doua modele de tapet, un model de tapet care infatiseaza elemente din natura si un model de tapet cu imprimeu delicat in tonuri de gri si argintiu.


4. Un model de tapet modern, care ofera holului un aer sofisticat.


5. Modelul de tapet cu aspect metalic, delicat, montat pe un perete al holului, ii ofera o nota rafinata.


6. Tapetul navy blue reprezinta elementul principal de atractie in acest hol amenajat in stil minimalist.


7. Un model de tapet cu imprimeu subtil montat pe un perete din hol, care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante in hol.


Montaj tapet 
Aveti nevoie de o echipa de specialisti in domeniu pentru montajul tapetului? Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0729.649.930. Oferim servicii profesionale montaj tapet, fototapet, tapet 3D, tapet matase, tapet cu insertii metalice, etc. Simplu, rapid, fara prea mult deranj, preturi avantajoase.  
Montaj tapet in apartamente, case, restaurante, pensiuni, hoteluri, spatii comerciale, etc. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera constructii 2019