Parchet laminat alb - ultima tendinta in amenajari interioare

parchet laminat, despre parchet laminat, parchet laminat alb, parchet alb, manopera tapet, montaj tapet, montaj tapet 2019, manopera parchet, modele parchet, cat costa de pus parchet, parchet manopera mp, manopera parchet masiv, manopera parchet stratificat, montaj parchet 2019, echipa montaj parchet

Parchet laminat alb
Desi la prima vedere poate parea pretentios si mai greu de intretinut, parchetul laminat de culoare alba prezinta numeroase avantaje si este ultima tendinta in amenajari interioare.
Probabil ca prima intrebare care ne vine in minte atunci cand ne gandim la un tip de parchet de culoare deschisa, ar fi daca acesta este si practic sau potrivit doar pentru design.
Parchetul laminat alb este practic, modern, deosebit de aspectuos si poate schimba complet aspectul unei incaperi.
O camera unde va fi aplicat parchet laminat va parea mai spatioasa si mai ampla. Parchetul alb confera luminozitate si poate fi alegerea potrivita atat pentru sufragerie, cat si pentru dormitor.
Se recomanda ca in spatiile mici sa fie folosite culori deschise, pentru a contribui la senzatia de marire a spatiului.
Parchetul alb este usor de asortat si integrat in designul dorit, indiferent de stilul ales. Fie ca alegeti stilul modern minimalist, clasic, retro, rustic, parchetul alb pastreaza aceeasi atmosfera placuta, relaxanta. Poate da cu usurinta o nota de unicitate si originalitate oricarei locuinte, fiind un tip de parchet deosebit de placut din punct de vedere estetic.

Cum se intretine parchetul laminat de culoare alba?
Trebuie sa stiti ca, la fel ca si celelalte modele de parchet laminat, parchetul de culoare alba nu necesita o intretinere speciala. Se aspira si se sterge cu o laveta umeda sau cu mopul. Se folosesc numai produse profesionale speciale pentru parchet laminat.
In concluzie, parchetul laminat de culoare alba, la fel ca parchetul de alte culori, este usor de intretinut. Pardoselile laminate sunt rezistente la zgarieturi si lovituri. O intretinere regulata a parchetului ii va mentine cat mai mult aspectul in timp.

Avantaje parchet laminat : parchetul laminat se gaseste intr-o gama foarte variata de modele si este cel mai avantajos tip de parchet din punct de vedere al costurilor. Are rezistenta la umiditate si este usor de intretinut.
Ca si dezavantaje, am putea spune ca nu se poate reconditiona, comparativ cu alte tipuri de parchet si nu asigura o izolare termica si fonica.

Manopera parchet laminat
Specialistii nostri domeniu ofera servicii profesionale montaj parchet de orice tip - laminat, stratificat, masiv. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri. Specialistii nostri va vor oferi toate detaliile si va pot sfatui in privinta alegerii materialelor, astfel incat amenajarea interioara sa atinga standardele dorite.
Executam cea mai gama variata de amenajari interioare si exterioare, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o amenajare completa. 
Pentru o oferta de pret, ne puteti suna la numarul de telefon  0729.649.930.


Iata cateva modele de parchet laminat alb si cenusiu, care sa va inspire in amenajari. Ce parere aveti despre parchetul alb? L-ati folosi in amenajarile interioare?













Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala