Amenajare cu tapet

amenajare cu tapet, amenajari interioare tapet, echipa montaj tapet, montaj tapet 2019, cat costa de pus tapet, pret lipit tapet, manopera tapet, tapet matase, tapet pret mp, montatori tapet

Amenajare cu tapet
Tapetul a revenit in tendinte, cu modele foarte variate si versatile, potrivite oricarui stil. Tapetul este un element decorativ care poate fi integrat cu usurinta in orice design, iar in acest articol va prezentam cateva modele de tapet care nu se demodeaza. Este interesant de stiut ca tapetul rezista chiar si 20-25 ani daca este intretinut si montat corect, iar un model de tapet poate fi piesa de rezistenta a unei incaperi peste ani si ani.

1. Fototapet cu model tropical
Intotdeauna in vacanta. Suna bine, nu-i asa? Chiar daca acest vis nu este atat de simplu de indeplinit, existenta unui fototapet in interiorul locuintei ne poate face sa ne simtim in vacanta. Este un model de fototapet care sigur ne va relaxa si binedispune.


2. Tapet in stil marocan
Unul dintre stilurile care nu se va demoda niciodata este stilul marocan. Pentru cei care prefera stilul marocan, un tapet cu acest model poate fi optiunea perfecta.


3. Tapet imitatie caramida
Unul dintre cele mai populare modele de tapet este acela care imita caramida, si totodata un tapet care nu se demodeaza.

4. Tapet floral
Un alt tip de tapet care nu se demodeaza este cel floral, pentru iubitorii unui stil modern, clasic sau shabby chic.

5. Tapet imitatie marmura
Potrivit pentru bucatarie, dar nu numai, tapetul care imita marmura are un aspect elegant si este intotdeauna in tendinte.

6. Tapet damasc
Unul dintre cele mai populare si indragite  modele de tapet folosite in amenajari interioare este tapetul tema damasc. Pentru un stil sofisicat, eleganta si rafinament. Cele mai populare culori sunt gri, auriu, negru, argintiu.


7. Tapet marocan cu accente aurii
Pentru un plus de stil si eleganta, folositi tapetul marocan cu accente aurii.


8. Tapetul cu dungi
Tapetul cu dungi este foarte folosit in amenajarile interioare, avand si avantajul de a mari vizual incaperea. Dungile orizontale dau senzatia de latime a camerei, in timp ce dungile verticale fac incaperea  sa para mai inalta.



9. Tapet cu tema culinara
Credem ca un tapet cu tema culinara va fi mereu in tendinte. In plus, este foarte versatil si va crea o atmosfera placuta in bucatarie.


10. Tapet cu tematica marina
Tema marina este o tema de design interior moderna si spectaculoasa. Un tapet cu tematica marina nu se demodeaza niciodata si creeaza o atmosfera de relaxare si confort. Cei care iubesc marea vor fi incantati de acest stil de amenajare.


Montaj tapet
Va doriti o amenajare versatila cu tapet?
Montajul se poate realiza intr-o singura zi, in functie de cantitate, de catre echipa noastra de specialisti in domeniu.Oferim servicii profesionale montaj tapet vinil, fototapet, tapet lavabil, tapet cu insertii metalice, tapet matase, catifea.Lucram numai cu personal specializat, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon  0729.649.930. Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si personalitatii dumneavoastra.
Consultati si Lista de preturi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera piatra naturala

Preturi amenajari interioare 2019