Zugravit interior 2019

 echipa zugravi, etape zugravit, pret zugravit 2019, zugraveli 2019, zugravi, zugravi Bucuresti, zugravit 2019, pret mp zugravit, zugravit interior


Zugravit interior 2018
V-ati gandit ca este momentul sa zugraviti locuinta?
Echipa noastra de specialisti va ofera servicii profesionale de amenajari interioare. Zugravelile cu vopsea lavabila reprezinta cea mai importanta etapa pentru improspatarea locuintei. Pentru a aduce senzatia de curatenie si prospetime la tine acasa nu va fi nevoie sa depuneti mare efort, specialistii nostri se vor ocupa de tot. Simplu, rapid, fara prea mult deranj, la cele mai inalte standarde de calitate.

Etape zugravit 
  - in primul rand, se vor curata peretii de vopseaua veche. Fie ca pe pereti a fost vopsea lavabila, var sau huma, aceasta trebuie inlaturata inainte de a zugravi din nou peretii incaperii. Inainte de curatarea zugravelii vechi, se vor umezi peretii, pentru a se indentifica zonele unde se umfla gletul si sunt necesare reparatii.
- dupa ce au fost curatati peretii, zidurile vor fi reparate cu tencuiala sau adeziv. Urmatoarea etapa este amorsarea peretilor. Dupa aceasta etapa, se va trece la aplicarea gletului, daca este cazul. Gletul se aplica in 3 straturi ( 2 straturi glet grosier/glet de incarcatura si 1 strat glet de finisaj ).
Caracteristicile gletului de incarcatura sunt:
- ofera rezistenta mare, in timp scurt, grad mare de adezivitate,
- rezistenta la fisurare in strat gros si un finisaj alb mat.
Gletul se va aplica in strat uniform pe suport, cu ajutorul fierului de glet.
Dupa uscarea peretilor, se vor finisa peretii si se va aplica amorsa.

 Inainte de a incepe zugravirea peretilor, specialistii nostri se vor asigura ca :
- au fost efectuate reparatii (daca este cazul);
- peretii sunt perfect drepti, curati, uscati, fara praf, bine nivelati, uscati;
- tencuiala sau gletul aplicat sunt uscate si slefuite corespunzator;
- suprafetele au fost tratate cu 1 - 2 straturi cu amorsa compatibila cu produsul de vopsire ales.

Citeste si Pret zugravit cu lavabila

Dupa ce peretii sunt gletuiti , finisati, uscati, fara praf, ne pregatim pentru aplicarea vopselei lavabile. Vopseaua lavabila se va aplica in 2 straturi.

Citeste si Montaj Tapet

 Toate procedurile de zugravire vor fi executate de catre personalul nostru specializat, la cel mai bun raport calitate-pret.
Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii si finisaje interioare. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu. Oferim servicii la cel mai inalt standard de calitate. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii.
Pentru oferta de pret, ne puteti contacta la nr telefon 0729.649.930.
Accesati si Lista de preturi 









Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Modele gresie si faianta in stil marocan

Preturi amenajari interioare 2019