Tapet dormitor. Cele mai frumoase dormitoare decorate cu tapet

montaj tapet, montaj fototapet , modele fototapet, modele fototapet 2019, modele tapet 2019, modele tapet dormitor, montaj fototapet, montaj tapet, montaj tapet 2019, montaj tapet dormitor, motaj fototapet dormitor, tapet dormitor, manopera tapet

Montaj tapet si fototapet
Echipa noastra de specialisti ofera servicii profesionale de montaj tapet, fototapet, tapet 3D, tapet matase naturala, etc. Detalii la numarul de telefon  0729.649.930. Preturi incepand cu 12 lei/mp.
Va vom oferi toate detaliile si va putem sfatui in privinta intretinerii tapetului. Lucram la un nivel inalt de calitate, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Tapet dormitor
Dormitorul este cea mai importanta incapere din locuinta, modul de amenajare si in special culorile alese ne pot influenta starea de spirit si modul de odihna.
Daca sunteti in cautarea unui model de tapet  pentru dormitor, cu siguranta veti gasi ceva pe placul dumneavoastra, avand in vedere paleta foarte variata de patternuri si culori, la preturi accesibile.
Tapetul reprezinta optiunea ideala de a decora locuinta, fiind potriit nu numai pentru pereti. Exista diverse moduri ingenioase de a folosi fasiile de tapet, este nevoie doar de putina imaginatie si puteti infrumuseta casa intr-un mod unic.
 Dar mai multe detalii despre ideile de folosire a tapetului decorativ vom posta intr-un articol urmator, in continuare va vom arata cateva modele de tapet potrivite pentru dormitor, care sa va surprinda si sa va inspire in amenajari.

1. Alegeti un tapet floral
Pentru ca reda o nota romantica dormitorului, pentru ca ne place tapetul floral si pentru ca arata atat de bine pe un perete. Pentru ca este un tapet cu un impact puternic, creati o singura zona de interes si montati tapetul pe un singur perete, pentru restul peretilor puteti opta pentru zugravirea lor. Mobila trebuie sa fie deschisa la culoare, optati pentru alb sau crem.

Citeste si Montaj Tapet




Sau puteti alege sa optati pentru montarea tapetului pe toti peretii dormitorului, insa patternul acestuia trebuie sa fie mai discret.



2. Alegeti un tapet alb - negru cu un model interesant
Pentru cei care opteaza pentru un tapet alb - negru, propunerea noastra este un model de tapet suficient de indraznet astfel incat sa puna in evidenta intreg dormitorul, chiar daca va fi montat pe un singur perete. Este un model de tapet care cu siguranta nu va trece neobservat.



3. Tapet in dungi
Foarte popular in randul celor care aleg sa isi amenajeze locuinta este tapetul in dungi, in special pentru ca are avantajul ca mareste vizual incaperea. Un tapet in dungi verticale montat pe peretele din spatele patului poate reprezenta optiunea ideala pentru cei care iubesc acest tip de modele.



Iar cei care aleg acest tip de tapet pentru finisarea tuturor peretilor din dormitor, fac o alegere potrivita, deoarece este un tip de tapet care nu incarca spatiul foarte mult.


4. Un tapet monocromatic cu un model simplu
Este un model de tapet cu care nu prea aveti cum sa dati gres. Se potriveste perfect intr-un dormitor unde accentele de culoare pot fi evidentiate prin alte elemente, precum perne , paturi, draperii. Se potriveste perfect in dormitoarele unde nu doriti sa faceti schimbari majore, ci doar sa adaugati un element decorativ nou.


5. Creeaza un stil cu ajutorul tapetului
Cu ajutorul tapetului, poti crea un anumit stil. Spre exemplu, daca iubesti marea, poti amenaja o incapere in stil marin.  Cand spunem stil marin, ne referim in primul rand la combinatia de culori alb-bleu, dar si la dungi, specifice acestui stil.
Care este elementul decorativ cel mai potrivit care le poate reda pe amandoua? Tapetul, cu siguranta. Un alt avantaj al tapetului cu dungi este faptul ca mareste vizual spatiul pe verticala, in timp ce un tapet cu dungi orizontale va mari vizual spatiul pe orizontala.


6. Fototapet vintage - de ce nu?
Fototapetul este in tendinte, iar stilul vintage nu se va demoda niciodata, din contra, a aparut in tendinte in ultima vreme. Un fototapet vintage este ideal pentru iubitorii stilului, pentru cei care isi doresc o amenajare diferita si unica. Acest model de fototapet se poate asorta aproape cu orice culoare, este versatil si foarte usor de integrat intr- incapere.


7. Tapete cu model unic
Daca esti o fire libertina, extrovertita, indrazneata, cu siguranta iti va surade ideea unor modele de tapet cu pasari, fluturi, flori. Cu siguranta va crea un spatiu mult mai interesant, dinamic, cu impact vizual puternic, potrivit cu personalitatea ta.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera piatra naturala

Preturi amenajari interioare 2019