O amenajare interioara florala cu tapet


amenajari interioare tapet 2019, cat costa de pus tapet, manopera tapet, montaj tapet, montaj tapet 2019, pret manopera tapet, pret montaj tapet, tapet floral, 

Va prezentam un interior al unei case cu peretii amenajati in totalitate cu tapet. Modelele, nuantele pastelate sunt atat de bine alese si in perfecta armonie cu piesele de mobilier, incat nu se incarca spatiul, din contra, arata spectaculos, relaxant.
Tapetul este un element decorativ deosebit, cu un impact vizual puternic. Iata cum reuseste sa dea viata acestui interior, cum schimba total aspectul livingului, al dormitorului.
Designerul a ales modele de tapet cu ramuri, frunze, flori, toate acestea fiind inspirate din natura, fac ca interiorul sa fie mult mai cald, primitor, relaxant. Nuantele calde, pastelate, intregesc atmosfera relaxanta. Aceste spatii sunt perfecte pentru odihna, relaxare, lectura sau primirea oaspetilor. Un design interior unic, asupra caruia proprietarul a vrut sa isi puna amprenta, un stil personal care se remarca prin unicitate, eleganta, rafinament, stil.
Tapetul a fost elementul de baza, de la care a pornit intreaga amenajare, in functie de tapet, au fost alese piese de mobilier cu care sa se armonizeze, iar rezultatul este cu adevarat surprinzator. Putem observa ca totul este gandit in cel mai mic detaliu, fiecare element este in perfecta armonie, se asorteaza perfect cu celelalte.

Semineul din living intregeste aceasta atmosfera de relaxare si caldura, este elementul central al livingului care nu putea lipsi, care intregeste amenajarea interioara.


Cum va imaginati starea pe care o puteti avea seara, cand va retrageti in acest dormitor? Noi o sa spunem doar atat : odihnitor, placut, relaxant.




Citeste si Montaj tapet si fototapet

Montaj tapet si fototapet
Va imaginati un tapet floral chiar la dumneavoastra acasa?
Echipa noastra de specialisti ofera servicii profesionale de montaj tapet, fototapet, tapet 3D, tapet matase naturala, etc. Detalii la numarul de telefon  0729.649.930.
Va vom oferi toate detaliile si va putem sfatui in privinta intretinerii tapetului. Lucram la un nivel inalt de calitate, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala