Cinci modele de fototapet cu lavanda, in trend in anul 2019

 fototapet lavanda, fototapet mov, fototapet peisaj, fototapet peisaje, modele fototapet, modele fototapet 2019, modele fototapet lavanda, montaj fototapet, pret manopera fototapet, manopera fototapet 2019

Montaj tapet/fototapet - pentru detalii 0729.649.930
Fototapet camp cu lavanda
"Ultra - violetul" este in trend in anul 2018. Daca v-ati ganit sa amenajati interiorul locuintei tinand cont de noile tendinte in amenajari, dar nu doriti sa faceti schimbari majore, propunerea noastra pentru acest an este fototapetul, un element decorativ cu impact vizual puternic, care va schimba complet aspectul camerei in care va fi montat, ii va conferi unicitate si personalitate.
Fototapetul a devenit din ce in ce mai folosit in amenajari, este versatil, modern, unic, usor de intretinut si se poate monta fara prea mult deranj, comparativ cu alte metode de zugravire.
 Se intretine usor, poate fi sters cu o carpa umeda. Are o durata mare de viata daca este intretinut corect, poate rezista chiar si 20 ani.
Fototapetul se gaseste intr-o gama foarte variata de culori, modele cu tematica.
Fototapetele peisagistice ne plac foarte mult, iar propunerea noastra de astazi o reprezinta cateva modele cu peisaje camp cu lavanda, care noua ni se par spectaculoase. In plus, sunt in trend. Acum poti aduce acasa un colt de natura, fototapetele au un aspect realistic si au aracteristica de a mari vizual spatiul in care sunt montate.
Fototapetul se poate monta aproape in orice incapere. Este nevoie doar de putina imaginatie si puteti infrumuseta casa intr-un mod unic.

Montaj tapet si fototapet
Echipa noastra de specialisti ofera servicii profesionale de montaj tapet, fototapet, tapet 3D, tapet matase naturala, etc. Detalii la numarul de telefon  0729.649.930. Preturi incepand cu 12 lei/mp.
Va vom oferi toate detaliile si va putem sfatui in privinta intretinerii tapetului. Lucram la un nivel inalt de calitate, astfel incat amenajarea sa atinga standardele dorite.
Impreuna putem crea un ambient care sa se potriveasca cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Mai jos va prezentam cateva modele de fototapet cu camp de lavanda, care sa va surprinda si sa va inspire in amenajari.

Citeste si O amenajare interioara cu tapet floral

Citeste si Echipa montaj tapet








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Preturi amenajari interioare 2019

Pret manopera piatra naturala