Pret manopera constructii 2019

 constructii case la cheie 2019, pret manopera constructii 2018, constructii case la rosu, manopera constructii 2019, preturi manopera amenajari interioare, preturi manopera constructii, pret manopera tencuieli, pret manopera zugravit, zugravit apartament, zugravit casa, pret renovare apartament, pret manopera rigips, pret manopera gresie, pret manopera faianta, pret manopera zidarie, pret manopera parchet, pret manopera tapet, pret manopera piatra naturala, pret mp


Pret manopera constructii 2019

Detalii la telefon 0729.649.930.

Daca esti pe cale de a-ti indeplini visul, acela de a avea propria locuinta, trebuie sa stii ca majoritatea proiectelor noastre includ construirea caselor la rosu sau la cheie, dar executam si finisaje interioare, renovari apartamente, spatii comerciale, scari de bloc, etc.
Suntem o firma de constructii cu peste 10 ani in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.
Toate proiectele noastre sunt executate de catre personalul specializat. Construim case de la zero la un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. In functie de buget, orice client are posibilitatea de a alege intre construirea unei case la rosu sau la cheie. Seriozitatea, promptitudinea, garantia lucrarilor, respectarea termenelor de predare, calitatea, experienta, ne plaseaza intr-o categorie de top in domeniul firmelor de constructii. Detalii la telefon 0729.649.930.

Accesati si Lista de preturi  

Ce etape includ construirea unei case la rosu?
- specialistrii nostri executa lucrari de infrastructura, fundatia si subsolul. suprastructura, adica peretii, cadrele si planseele. Executia unei case la rosu cuprinde si structura acoperisului.

Ce etape includ construirea unei case la cheie?
- dupa ce casa a fost adusa la stadiul "la rosu:, urmeaza lucrarile de finisaj, de montare a parchetului, gresiei, faiantei, instalatii sanitare si electrice, tamplaria.
Preturile pentru o casa la cheie sunt mai mari, dar discutam despre o casa gata finisata, unde mai aveti nevoie doar de mobila pentru a va putea muta.

Citeste si Constructii Case la Cheie

Pentru a putea stabili un pret cat se poate de exact, vom calcula tariful pe baza proiectului viitoarei locuinte. Suntem dispusi sa impartim pareri, sa venim cu idei proprii si sfaturi pentru a imbunatati calitatea constructiei, dar si sa respectam deciziile dumneavostra.
Pentru programari, ne puteti contacta la nr telefon 0729.649.930.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pret manopera placare cu polistiren

Pret manopera mozaic

Pret manopera piatra naturala